AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Μια Ιστορία από την Πόλη: Το μεγάλο ντοκιμαντέρ του Gazzetta για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ κάνει πρεμιέρα στο YouTube!

[ad_1]

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε! Στις 00.01 ακριβώς η συγκίνηση χτυπάει… κίτρινο, καθώς το μεγάλο ντοκιμαντέρ του Gazzetta για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ κάνει πρεμιέρα στο YouTube.

Οι περισσότεροι ίσως έχετε καταλάβει τι έρχεται, από τα video στα Social Media του Gazzetta και από το βασικό trailer του ντοκιμαντέρ. Μια Ιστορία από την Πόλη. Μια πραγματική ιστορία από την Πόλη.

Η ΑΕΚ κλείνει τα 100 χρόνια και το Gazzetta, με την υποστήριξη της Stixoiman, την τιμά με ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ, που καθηλώνει και αναδεικνύει τις ρίζες της. Ταξιδέψαμε στην Κωνσταντινούπολη και παρουσιάζουμε ντοκουμέντα, μαρτυρίες, λόγια αγάπης και νοσταλγίας. Την Πόλη από ψηλά, αλλά κι από κοντά. Τις καμπάνες της προσφυγιάς να τραγουδούν ακόμα.

Φέραμε στην «Αγιά Σοφιά» της Νέας Φιλαδέλφειας έναν άνθρωπο 93 χρονών που δεν είχε πάει ποτέ του στην Αγιά Σοφιά της Πόλης, εκεί που έζησε όλη του τη ζωή, γιατί δεν τον πήγαιναν τα πόδια του.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος με τον Ντέμη Νικολαΐδη γίνονται αφηγητές, σε μια ιστορικής σημασίας εντός έδρας συζήτηση. Ο Ματίας Αλμέιδα ανοίγει την καρδιά του για την αναπάντεχη αγάπη της ζωής του, ο Γιώργος Κοσμάς μιλάει για τη σημασία της επιστροφής στα πάτρια εδάφη.

Κι ο παππούς έχει την τελευταία λέξη, μετά από τις εικόνες προσφυγιάς υπό τους ήχους μια σύγχρονης ραψωδίας για την προσφυγιά από τους «Στίχοιμα».

Μια Ιστορία από την Πόλη. Στις 00.01 στο κανάλι του Gazzetta στο YouTube

[ad_2]

Source link

Related posts

ΟΦΗ: Επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων ο Νέιρα

ΠΑΣ Γιάννινα μεταγραφές: Εξετάζεται ο Κανίς

National League 1: Η ματσάρα στο Φάληρο και τα υπόλοιπα αποτελέσματα της κατηγορίας

Αφήστε ένα σχόλιο