AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

Γιατί ζήτησε δημόσια ευχαριστώ o queer gender fluid Jo Dennys στην Σάσα Σταμάτη

[ad_1]

Η ανάρτηση του

Ο Jo Dennys, που αυτοπροσδιορίζεται ως queer gender fluid άτομο, λίγες ημέρες μετά την συνάντηση του με την Σάσα Σταμάτη στα Madwalk 2023, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση και να ευχαριστήσει την γνωστή δημοσιογράφο.
Ο ίδιος δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από τα Madwalk και έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του:

«Στην αρχή της καριέρας μου και ενώ δεχόμουν επιθέσεις από αγνώστους στο δρόμο, από τους λίγους ανθρώπους που με στήριξαν έμπρακτα και χωρίς κανένα αντάλλαγμα ήταν η Σάσα Σταμάτη. Ενώ ζητούσα βοήθεια από πολύ κόσμο και από πολλές άλλες τηλεπαρουσιάστριες που το παίζουν υποτίθεται supportive στη κοινότητα μου, δε με βοήθησε καμία, όμως η Σάσα η οποία έχει λάβει απίστευτο μίσος χωρίς κανέναν λόγο ήταν εκεί για μένα και όχι απλά για να κάνουμε ένα θέμα στην εφημερίδα ή να παίξει κάτι στην TV που σίγουρα με έχει βοηθήσει και σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά θέλοντας να δει πως είμαι καλά.

Ήταν και είναι δίπλα μου σαν αδερφή μου σαν μαμά μου όποτε και αν τη χρειαστώ. Δε θα ξεχάσω ποτέ το απόγευμα που ήρθαν με πείραξαν στο δρόμο, παράτησε ότι έκανε και ήρθε μέσα σε 10 λεπτά να με πάρει με το αμάξι της και δε με άφηνε μόνο μου, δεν έφευγε αν δε βεβαιωνώταν πως είμαι καλά, με πήγε σπίτι μου και μου είπε πως ότι και αν χρειαστώ ότι ώρα και να είναι θα ναι δίπλα μου. Νιώθω λοιπών την ανάγκη να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ δημόσια στην φίλη μου την Σάσα για το πόσο αληθινή είναι και καλό παιδί και ποσο μου έχει σταθεί και με έχει βοηθήσει. Να είστε σαν την Σάσα καλοί και με τον τρόπο σας όχι δήθεν για να πάρετε την αποδοχή και να είστε μέσα σας ότι πιο ψεύτικο.


Google News icon
Ακολουθήστε τα parapolitika.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση.
Facebook icon
Ακολουθήστε μας στο facebook
Instagram icon
Ακολουθήστε μας στο Instagram


[ad_2]

Source link

Related posts

“Το αντιμετώπισα πολύ δύσκολα, πήρα και βοήθεια από γιατρό”

“Τα άτομα του ίδιου φύλου είναι κάτι πειραματικό για μένα, μου αρέσουν περισσότερο οι γυναίκες”

 «IF»: Νέα περιπέτεια φαντασίας με τους Ράιαν Ρέινολντς και Τζον Κρασίνσκι

Αφήστε ένα σχόλιο