AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Γκουαρδιόλα: Σπουδαία κίνηση, τίμησε τη μνήμη του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον

[ad_1]

Μια γροθιά έγιναν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σίτι για χάρη της μνήμης του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να υπογράφει το βιβλίο των συλλυπητηρίων του θρύλου των Κόκκινων Διαβόλων.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι μετρούν αντίστροφα για το μεταξύ τους ντέρμπι (29/10), ωστόσο λίγες μέρες πριν διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον αγωνιστικό χώρο του «Έτιχαντ» απέδειξαν πως κάποια πράγματα ξεπερνούν τα όρια του ποδοσφαίρου, πως το παιχνίδι στην πραγματικότητα ενώνει και δεν χωρίζει.

Ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον άφησε την τελευταία του πνοή την προηγούμενη εβδομάδα, βυθίζοντας ολόκληρο τον κόσμο του ποδοσφαίρου στο πένθος και πολύ περισσότερο τον τόπο στον οποίο μεγαλούργησε, το Μάντσεστερ. Και την κόκκινη πλευρά του και τη γαλάζια. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν ανάμεσα στα άτομα που υπέγραψαν το βιβλίο των συλλυπητηρίων του θρυλικού Άγγλου.

«Σεβόμαστε απίστευτα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, είτε χάνουμε, είτε κερδίζουμε. Έχουμε τεράστιο σεβασμό για το είδωλο, για τη φιγούρα του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Καταλανός τεχνικός που δεν παρέλειψε να αφήσει κι ένα συγκινητικό μήνυμα στο βιβλίο των συλλυπητηρίων του αποθανόντος.

«Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, σε ευχαριστώ για όσα προσέφερες στο ποδόσφαιρο και στον τόπο που έζησες. Δεν θα ξεχαστείς ποτέ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γκουαρδιόλα.


[ad_2]

Source link

Related posts

Βίρτους – Μακάμπι 100-90: Όσο έχει τέτοιο Σενγκέλια, θα «πετάει» προς την κορυφή (vid)

Η ψυχή και η νοοτροπία θα αποφασίσουν ποιος “πάει” για τίτλο | Blog – Βασίλης Σαμπράκος

Σε κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός: Του έκαναν εξωφρενική αιμοκάθαρση, δεν λειτουργούν ζωτικά όργανα (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο