AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Υγεια

«Δεν το έχω ξαναδεί αυτό»! «Σεισμός» στο αμερικανικό Κογκρέσο για τα εμβόλια, ΒΙΝΤΕΟ

[ad_1]

Έχουν ξεκινήσει «δυνατές» διαδικασίες στην Αμερική! Στην Ελλάδα όλα καλά;;;

Η Kimberly Biss, MD, είναι πιστοποιημένη μαιευτήρας-γυναικολόγος στο Tampa Bay! Κατά τη διάρκεια της θητείας της στο Bayfront Health, η Δρ. Biss κατείχε πολλές θέσεις στις επιτροπές του νοσοκομείου, συμπεριλαμβανομένης της υπηρέτησης στο Διοικητικό Συμβούλιο, στο Συμβούλιο Τεχνολογίας Ιατρών και στην Πρόεδρο του τμήματος OB-GYN. Διορίστηκε επικεφαλής του προσωπικού τον Ιανουάριο του 2020.

H Δρ. Biss είναι Μέλος του Αμερικανικού Κολλεγίου Μαιευτήρων και Γυναικολόγων. Είναι μέλος της Μαιευτικής και Γυναικολογικής Εταιρείας της Φλόριντα, της Ιατρικής Εταιρείας της Κομητείας Pinellas και της Ιατρικής Εταιρείας της Φλόριντα.

Μιλώντας σε ακρόαση που διοργάνωσε η βουλευτής της Τζόρτζια, Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν, η οποία έλαβε χώρα σε ένα κτίριο γραφείων του Κογκρέσου, τόνισε μεταξύ άλλων, όταν ρωτήθηκε «Πόσοι από τις ασθενείς σας ή εγκύους γυναίκες που γνωρίζετε βιώνουν αποβολές μετά την λήψη των εμβολίων ή των ενέσεων για τον Covid 19;»:

«Εξέτασα εγκύους πέρυσι το φθινόπωρο (2022)!

Το ποσοστό εμβολιασμού μας σ’ εκείνον τον πληθυσμό ασθενών ήταν περίπου 60%.

Οι περισσότερες από τις εγκύους ασθενείς μας έλαβαν 3 ενέσεις. Ελάχιστες έλαβαν 4 ή περισσότερες.

Και το ανησυχητικό είναι ότι, ενώ η πλειοψηφία των ασθενών μας έλαβαν τις ενέσεις τους το 2021 και στις αρχές του 2022, εντούτοις παρατηρούμε ακόμη εμμένουσες επιδράσεις…».

Η γυναικολόγος κάνει λόγο για τεράστια και ανεξήγητα νούμερα αποβολών:

«Το ποσοστό αποβολών σε εμάς ετησίως αυξήθηκε κατά 100%!!!! Το 2021, το μέσο ποσοστό αποβολών, κάθε μήνα, ήταν 7 – 8%. Κορυφώθηκε τον Νοέμβριο εκείνης της χρονιάς για κάποιο λόγο. Τότε ήταν στην πραγματικότητα που ένα μη-κλινικό μέλος του προσωπικού με προσέγγισε και είπε: ”Dr Biss, συνειδητοποιείτε ότι είχαμε 8 αποβολές αυτόν τον μήνα;” Για ένα ιατρείο που ξεγεννά 20-25 ασθενείς, πρόκειται για ένα τεράστιο νούμερο!!!!! Το 2022, το μέσο μηνιαίο ποσοστό ήταν 15%.

Τώρα, αυτό ήταν μέχρι τον Νοέμβριο. Θα σας πω για τον Δεκέμβριο ότι δεν το ‘χω ξαναδεί αυτό ποτέ πριν…. Είχαμε 41 πρόσφατα εγγεγραμμένες ασθενείς. Οι 13 από αυτές έχασαν τα μωρά τους!!!!! Έτσι αυτό είναι 25%!!!!! Κι έπειτα τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2023, αυτό παρέμεινε υψηλό… Δεν επανήλθε στα φυσιολογικά μέχρι φέτος τον Ιούνιο. Έπειτα, ανέβηκε λιγάκι και κατέβηκε τον Σεπτέμβριο. Επομένως, συνεχίζουμε να παρατηρούμε επιδράσεις…».

Δείτε το βίντεο:

photo freepik


[ad_2]

Source link

Related posts

Βρετανία: Τα ποσοστά άνοιας θα μπορούσαν να διπλασιαστούν έως το 2040

Ανοχύρωτοι νομικά στις επιθέσεις οι σεξεργαζόμενοι, λέει το Red Umbrella

Το αρχαίο DNA αποκαλύπτει τον λόγο για τα αυξημένα κρούσματα στην Ευρώπη

Αφήστε ένα σχόλιο