AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

Δολοφονία 43χρονης στη Σαλαμίνα: Τα τέσσερα «καυτά» ερωτηματικά για την προστασία της γυναίκας

[ad_1]

Δολοφονία 43χρονης στη Σαλαμίνα: Τα τέσσερα «καυτά» ερωτηματικά για την προστασία της γυναίκας

Ο 71χρονος σύντροφός της έστησε καρτέρι και αφού συνελήφθη ομολόγησε το έγκλημα

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτηματικά από την δολοφονία της 43χρονης στην Σαλαμίνα, που της έστησε καρτέρι και την πυροβόλησε θανάσιμα με το κυνηγετικό του όπλο ο 71χρονος σύντροφός της, όπως ομολόγησε ο ίδιος. Η Γεωργία τρία 24ωρα πριν πέσει νεκρή είχε καταγγείλει στην αστυνομία τον άγριο ξυλοδαρμό.

Δύο σφαίρες την βρήκαν στην κοιλιά και το στήθος και ήδη ο σύντροφός της βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά που δεν έχουν απαντηθεί στην συγκεκριμένη τραγική ιστορία και ενώ η γυναίκα στις 2 Δεκεμβρίου είχε καταγγείλει στο αστυνομικό τμήμα τον σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και υπεξαίρεση του κινητού τηλεφώνου και του αυτοκινήτου της.

Ο δράστης, μάλιστα, φέρεται να είχε χτυπήσει και το γιο της, ένα 15χρονο παιδί με αναπηρία. Οι γείτονες είχαν δει την άτυχη μητέρα το πρωί του Σάββατου με σπασμένο πόδι. Οι αστυνομικοί παρότρυναν στην Γεωργία να φύγει από το σπίτι που έμενε και να καταφύγει σε κάποιο συγγενικό.

Τα ερωτηματικά

Ποια είναι όμως τα ερωτηματικά που πρέπει να απαντηθούν, σύμφωνα με το Mega, για να διαλευκανθεί αν μπορούσε να προληφθεί το κακό και να μην φτάσουμε σε αυτή τη μοιραία κατάληξη.

  1. Από την στιγμή που ο δράστης δεν έχει συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, δεν θα έπρεπε να υποδειχθεί στη Γεωργία άγνωστο προς τον σύντροφό της μέρος διαμονής;
  2. Ενημέρωσαν οι αστυνομικοί την Γεωργία για δομές όπου μπορούν να φιλοξενηθούν θύματα ενδοοικογενειακής βίας;
  3. Ενημερώθηκε η Εισαγγελία ώστε σε μια τόσο κλειστή κοινωνία να ληφθούν όλα τα μέτρα προστασίας για την Γεωργία και το παιδί της;
  4. Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβουν το βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της 43χρονης.

Κοινοποιήστε το:


[ad_2]

Source link

Related posts

Με προτεραιότητα εξέταση προδήλων σφαλμάτων για τους Δασικούς Χάρτες

Σχέδιο για κασέρι ΠΟΠ χαμηλού άνθρακα τρέχει cluster τυροκόμων Δυτικής Μακεδονίας

Μοντέλο αγελαδοτροφίας και για τις κλειστές μονάδες των προβάτων στη Θεσσαλία

Αφήστε ένα σχόλιο