AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ενίσχυση με Ζαρόκωστα το Αιγάλεω

[ad_1]

Σε ακόμα μία μεταγραφική κίνηση προχώρησε το Αιγάλεω με τους «κυανόλευκους» να ανακοινώνουν την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού, Σταύρου Ζαρόκωστα.

Οι μεταγραφικές κινήσεις για το Αιγάλεω συνεχίζονται με τους «κυανόλευκους» να ανακοινώνουν την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού, Σταύρου Ζαρόκωστα. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Σταύρο Ζαρόκωστα. Ο Ζαρόκωστας είναι γεννημένος στις 5 Νοεμβρίου 1997 στο Λεωνίδιο, ωστόσο είναι μεγαλωμένος στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής από όπου και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο.

Αγωνίζεται ως επιθετικός και προηγούμενη ομάδα του ήταν η Haka στην Φινλανδία με την οποία τον τελευταίο 1.5 χρόνο πρωταγωνίστησε στην Veikkausliiga (Α κατηγορία) έχοντας 58 συμμετοχές, 13 γκολ και 7 ασίστ, ενώ τον περασμένο Ιούλιο αγωνίστηκε με τους Σκανδιναβούς στα προκριματικά του Europa Conference League.

Ένας παίκτης με ταλέντο, εμπειρία και εξαιρετικές εμφανίσεις σε Αμερική και Φινλανδία, με το ονομα του να απασχολεί μεταγραφικά και ομάδες της Super League.

Ο 27χρονος σεντερ φορ πριν μετακομίσει στην Ευρώπη, αγωνιζόταν στις ΗΠΑ, αρχικά με τους Rhode Island Rams που διετέλεσε και αρχηγός της ομάδας στο Κολλεγιακό πρωτάθλημα και εν συνέχεια στην USL Championship και την Charleston όπου κατέγραψε 43 συμμετοχές, 8 γκολ και 3 ασίστ διεκδικώντας τον τίτλο του πρωταθλήματος. Το 2020 ο Ζαρόκωστας ήταν στις επιλογές των New York Red Bulls στο MLS SuperDraft.

Αν και μεγαλωμένος στην Αμερική, ο Σταύρος Ζαρόκωστας έχει ισχυρούς “δεσμούς” με την πόλη μας, καθώς η μητέρα του, Βασιλική, όπως και η οικογένεια της κατοικούσαν για χρόνια στο Αιγάλεω. Καλωσορίζουμε τον Σταύρο στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες στο πρωτάθλημα».

[ad_2]

Source link

Related posts

Κηφισιά: Η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ ανακοίνωσε την παραχώρηση του Μιλίσεβιτς

Αναντολου Εφές: Επιστρέφει ο Ντέρεκ Γουίλις

ΟΦΗ: Με τους γνωστούς απόντες η επιστροφή στις προπονήσεις

Αφήστε ένα σχόλιο