AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Ημερίδα Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου με θέμα την « Επιβάρυνση του Τομέα της Υγείας από την Κλιματική Αλλαγή»

[ad_1]

Με αφορμή την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στον Τομέα της Υγείας και σε συνέχεια της σύναψης Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου για την υλοποίηση δράσεων, ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου διοργανώνει την ημερίδα: «Επιβάρυνση του Τομέα της Υγείας από την Κλιματική Αλλαγή» που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 13:00-14:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου (Περιφερειακός Δρόμος Αγ.Χριστοφόρου- Περιοχή Γκένοβα, Αγρίνιο) και το απόγευμα 18:00-19:00 στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου  (Ηλία Ηλιού 5, 2ος όροφος, Αγρίνιο).

Στην ημερίδα που θα διεξαχθεί στην ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου θα μιλήσουν οι ιατροί και μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Σκιαδάς Δημήτριος, δερματολόγος και κ. Κατσουράκης Γεώργιος, πνευμονολόγος ενώ το απόγευμα στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου ομιλητές θα είναι η κα Ανδρίκουλα Μαρία, ενδοκρινολόγος και ο κ. Κατσουράκης Γεώργιος, πνευμονολόγος.

Ο τομέας της υγείας ιεραρχείται ως προτεραιότητα για τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου καθώς η κλιματική αλλαγή που παρατηρείται παγκοσμίως μεταβάλλει τα δεδομένα που σχετίζονται με την υγεία και οι άμεσες και έμμεσες επιπτώσεις προκαλούν υποβάθμιση της ποιότητας ζωής, αναδεικνύοντας την ανάγκη θωράκισης και βελτίωσης των συστημάτων υγειονομικής περίθαλψης.

                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                           ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ                                ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΡΩΣΣΑΣ

[ad_2]

Related posts

6ο ΓΕΛ Αγρινίου: Ζητούν εργαστήρια,  αίθουσα εκδηλώσεων & επέκταση του σχολείου

aitoloakarnanianews

ΚΕΔΕ/Έσπασε το «αντάρτικο» στη ΝΔ – Στροφή 180 μοιρών Κωνσταντέλου

aitoloakarnanianews

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου για Προϋπολογισμός 2024 και Εφετείο!

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο