AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Υγεια

Η είδηση για την Υγεία που πέρασε στα ψιλά γράμματα! Δεν θα ξεφεύγει κανείς

[ad_1]

Η Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής και Τεχνοηθικής (ΕΕΒΤ) ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες την δημοσίευση Γνώμης για τις Εφαρμογές της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΕΔΩ τι ισχύει με την τεχνητή νοημοσύνη) στην Υγεία στην Ελλάδα σε μια είδηση που πέρασε στα ψιλά γράμματα!

Πρόκειται για το πρώτο επίσημο ελληνικό κείμενο που ασχολείται διεξοδικά με το θέμα του αντικτύπου της ανάπτυξης και χρήσης εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης στον τομέα της Υγείας.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) αναπτύσσεται ραγδαίως και αναμένεται να έχει μεγάλο αντίκτυπο στις ζωές και το μέλλον μας, όπως άλλωστε σχολιάζεται!

Τι θα γίνει άραγε αν έρθει στην Υγεία;

Θα εντοπίζονται αυτόματα όσοι είναι ανεμβολίαστοι με την βοήθεια της συνεχούς εξελισσόμενης ψηφιοποίησης των ταυτοτήτων;

Τι θα γίνεται με αυτούς; Θα τους απαγορεύεται αυτόματα και ακαριαία η πρόσβαση στην Υγεία και σε άλλους τομείς της κοινωνίας;;;

Τι θα γίνεται με τους επιστήμονες που αντικρούουν τις «επιταγές» του κρατικού συστήματος Υγείας τεχνητής νοημοσύνης;;;; Με όσους εξ αυτών διαφωνούν με την Συμφωνία για την Πανδημία που έχει διορία να επικυρωθεί μέχρι τον Μάιο του 2024 και προφανώς θα έχει βασιστεί στην συμβολή της AI;;;

Εκείνοι που φέρνουν την τεχνητή νοημοσύνη στις ζωές μας έχουν άραγε αγαθές προθέσεις; Τι μας δείχνουν οι μέχρι στιγμής εξελίξεις; Η ζωή των ανθρώπων βελτιώνεται ή χειροτερεύει;;;

Όπως ειπώθηκε στον Νταβός από τον Αμερικανό γερουσιαστή, Mike Rounds:

«Πιστεύουμε ότι θα υπάρξει μεταμόρφωση της υγειονομικής περίθαλψης.

Πιστεύουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία του αμερικανικού κοινού θα επενδύσει στην “τεχνητή νοημοσύνη”, λόγω του ότι  θα δει την ποιότητα ζωής του να  βελτιώνεται, καθώς η “τεχνητή νοημοσύνη” θα ενσωματώνεται στην Υγεία».

Επομένως τα πράγματα δείχνουν να έχουν δρομολογηθεί παντού!

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ

Υπενθυμίζεται πως βασίλισσα Μαξίμη της Ολλανδίας ζήτησε μια καθολική ψηφιακή ταυτότητα που θα μπορεί να παρακολουθεί τα πάντα, από τις οικονομικές συναλλαγές μέχρι την κατάσταση εμβολιασμού!!!!!!!!!

Μιλώντας στην ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, η βασίλισσα Máxima, η οποία υπηρέτησε ως Ειδικός Συνήγορος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την χωρίς αποκλεισμούς Χρηματοδότηση για την Ανάπτυξη (UNSGSA) από το 2009, άφησε να εννοηθεί ότι οι κυβερνήσεις θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν βιομετρικές ψηφιακές ταυτότητες παγκοσμίως για να εντοπίσουν «ποιους πραγματικά έκανε εμβόλιο ή όχι».

«Όταν ξεκίνησα αυτή τη δουλειά, υπήρχαν ελάχιστες χώρες στην Αφρική ή την Λατινική Αμερική που είχαν έναν καθολικό-συγκεντρωτικό τύπο ταυτότητας, και σίγουρα αυτός ήταν ψηφιακός και σίγουρα βιομετρικός», είπε κατά την διάρκεια της συζήτησης και συνέχισε:

«Έχουμε δουλέψει πραγματικά με όλους τους εταίρους μας για να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη αυτού και το ενδιαφέρον μέρος του είναι ότι ναι, είναι πολύ απαραίτητο για τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, αλλά όχι μόνο.

Ξέρετε ότι είναι επίσης καλό για την εγγραφή στο σχολείο, είναι επίσης καλό για την υγεία, – ποιος ουσιαστικά έκανε το εμβόλιο ή όχι! Είναι επίσης πολύ καλό ουσιαστικά, για να λαμβάνετε τις επιδοτήσεις από την κυβέρνηση.

Οπότε αυτό, δεν έχει μόνο επίδραση στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα»!

photo freepik


[ad_2]

Source link

Related posts

To Πάρκινσον θα εμφανίζεται πιο συχνά από τον καρκίνο μέχρι το 2040

Πώς να την αξιοποιήσετε σωστά, σύμφωνα με μία ειδικό

Dentist Pass: Η υποβολή αιτήσεων συνεχίζεται μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου

Αφήστε ένα σχόλιο