AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Κανάκης για Κωνσταντίνο Πλεύρη: «Είναι ένας δηλωμένος φασίστας, γιατί τον παίζουν οι lifestyle εκπομπές;» (vid)

[ad_1]

Ο παρουσιαστής σχολίασε το γεγονός ότι παρουσιάζουν αποσπάσματα σχετικά με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη.

Ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ράδιο Αρβύλα» το γεγονός ότι οι lifestyle εκπομπές προβάλλουν στιγμές από την σχέση του Κωνσταντίνου Πλεύρη.

Συγκεκριμένα, με αφορμή κάποιες δηλώσεις της Γεωργίας Σιακαβάρα στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών στις οποίες αναφερόταν στον σύντροφό της, ο παρουσιαστής σχολίασε το γεγονός ότι οι ψυχαγωγικές εκπομπές τον προβάλλουν.

«Δεν του αρέσει καθόλου το σγουρό. Οι άφρο περούκες, καθόλου», είπε η Γεωργία Σιακαβάρα στις κάμερες.

«Δεν αρέσουν στον Πλεύρη οι άφρο περούκες; Πραγματικά πέφτουμε από τα σύννεφα! Κάτι που έχει σχέση με την Αφρική να μην αρέσει στον Πλεύρη;», σχολίασε αρχικά με χιούμορ ο Αντώνης Κανάκης μετά την προβολή του αποσπάσματος.

«Πέρα από την πλάκα όμως τώρα… πώς γίνεται ο Κωνσταντίνος Πλεύρης να γίνεται αντικείμενο συζήτησης των lifestyle εκπομπών; Ο άνθρωπος αυτός είναι υπέρμαχος και θεωρητικός του φασισμού στην Ελλάδα», συνέχισε.

«Είναι ένας άνθρωπος που χαιρετάει ναζιστικά. Γιατί ασχολούνται οι lifestyle εκπομπές και τον κάνουν συμπαθητικό με αυτή τη διάσταση; Τον κυνηγούν παπαράτσι λες και είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ;», τόνισε ο Αντώνης Κανάκης.

«Είναι ένας φασίστας δηλωμένος. Βγάζουμε τους φασίστες στις εκπομπές για να τους συνηθίσει και να νομιμοποιηθούν μέσω των lifestyle ερωτήσεων;», κατέληξε.

[ad_2]

Source link

Related posts

Γουόριορς – Λέικερς 128-110: Με show Κάρι τους… διέλυσαν (vid)

Ποιον θα θέλατε προπονητή της Εθνικής Ελλάδας; (poll)

Mε αυτή την «χάρτινη» ανασταλτική λειτουργία δεν πάει πουθενά ο Παναθηναϊκός! | Blog – Νίκος Αθανασίου

Αφήστε ένα σχόλιο