AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Καρμιώτισσα – Άρης Λεμεσού: Το… χαστούκι προ τριμήνου και η σημερινή κόντρα!

[ad_1]

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι δεν θέλει να δει τους παίκτες του να ηττούνται ξανά από την Καρμιώτισσα, και στην 24η αγωνιστική θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες που θα τον κρατήσουν στο παιχνίδι της διεκδίκησης της πρωτιάς.

Για την 11η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας, στο παιχνίδι που έγινε στο «Στέλιος Κυριακίδης» τη 12η Νοεμβρίου 2023 μεταξύ της Καρμιώτισσας και του Άρη η ομάδα των Πολεμιδιών είχε επικρατήσει τότε με 4-1 της Λεμεσιανής ομάδας.

Ήταν ένα… γερό χαστούκι τότε για την ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι, όπου μέσα από καθαρό μυαλό με το πέρας των ημερών διαχειρίστηκε από όλους σωστά εκείνο το αποτέλεσμα χωρίς να σκορπίσει πανικό και βεβιασμένες αποφάσεις.

Η Καρμιώτισσα είχε στείλει το μήνυμα, με εκείνη την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, με Χρίστο Χαραλάμπους ως τεχνικό ηγέτη, ότι ανεξαρτήτως αντιπάλου θα παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους.

Εκείνο το αποτέλεσμα σίγουρα δεν το ξεχνούν ούτε οι μεν ούτε οι δε, έτσι, μετά από ένα τρίμηνο περίπου, οι δύο αυτές ομάδες έχουν σήμερα ένα νέο μεταξύ τους ραντεβού, η ώρα 18:00 στο «ΆλφαΜέγα Stadium» στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής.

Διαφορετικά τα δεδομένα από τότε, αν και οι στόχοι παραμένουν ως έχουν για τις δύο ομάδες. Ο Άρης θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες (έξι συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα) και στο… κυνήγι της πρώτης θέσης. Η Καρμιώτισσα ψάχνει τους βαθμούς που θα διατηρήσουν ελπίδες παραμονής στην Α΄ κατηγορία έχοντας επαφή με τις άλλες ομάδες που έχουν ίδιους στόχους.

Για τη σημερινή αναμέτρηση ο Αλεξέι Σπιλέφσκι δεν υπολογίζει στους Μποάκι και Μαγιαμπέλα, ενώ ο Χρίστος Χαραλάμπους στον Χριστοφόρου.

[ad_2]

Source link

Related posts

Μπακς – Πέισερς 140-126: Εξωγήινος Γιάννης με 64 πόντους, «κατάπιε» την Ιντιάνα (vid)

Μπακασέτας: «Να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε την ΑΕΚ»

Αντετοκούνμπο: Το μήνυμα του Giannis στα ελληνικά για τη σεζόν που ξεκινά

Αφήστε ένα σχόλιο