AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Κβαρατσχέλια: Η Ελλάδα ήταν από τους πρώτους που «πλήγωσε» με την εθνική του ομάδα (vid)

[ad_1]

Η Ελλάδα ήταν από τις χώρες που γνώρισαν από… πρώτο χέρι τι εστί Κβαρατσχέλια σ’ ένα παιχνίδι για τα προκριματικά του Euro στα τέλη του Μαρτίου του 2021 στην Τούμπα. Τότε μάλιστα είχε σκοράρει κι ένα υπέροχο τέρμα.

Η Ελλάδα ήταν μία από τις πρώτες χώρες που γνώρισε το…ταλέντο του Κβαρατσχέλια σε επίπεδο εθνικών ομάδων, αφού την αντιμετώπισε σ’ ένα παιχνίδι στην Τούμπα μόλις στην 8η συμμετοχή του με την εθνική Γεωργίας, με τον ίδιο μάλιστα να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα για την ομάδα του σκοράροντας και το μοναδικό της γκολ.

Αυτό ήταν το τρίτο του τότε με το εθνόσημο και η απόδοσή του είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση σε όλους. Στο 78ο λεπτό ο Κβαρατσχέλια πήρε την μπάλα στα πόδια του έξω και αριστερά, ξεπέρασε με υπέροχη ντρίμπλα τον Μαυρία, μπήκε στην περιοχή, έκοψε την μπάλα δεξιά και εκτέλεσε προτού τον κλείσει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος νικώντας τον Βλαχοδήμο και ισοφαρίζοντας με 1-1.

Μάλιστα, την επομένη του αγώνα, το Gazzetta τότε είχε κάνει ξεχωριστό θέμα για τον 20χρονο τότε εξτρέμ της Γεωργίας, που το… άστρο του είχε μόλις αρχίσει να εμφανίζεται στον ποδοσφαιρικό ουρανό, αφού τότε αγωνιζόταν ακόμη με την φανέλα της Ρουμπίν Καζάν, που τον είχε αγοράσει έναντι 600 χιλ. ευρώ από την Ρουστάβι της πατρίδας του.

[ad_2]

Source link

Related posts

LIVE το NBA στο Gazzetta

Ολυμπιακός: Οι φάσεις που στέκονται στην ομάδα για τη διαιτησία με την ΑΕΚ

O Παναθηναϊκός πέρασε από τη Χίο, ανέβηκε 2ος ο Απόλλων Σμύρνης στον Α’ Όμιλο στην Α1 πόλο ανδρών

Αφήστε ένα σχόλιο