AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ολυμπιακός: Οι φάσεις που στέκονται στην ομάδα για τη διαιτησία με την ΑΕΚ

[ad_1]

Στις τάξεις του Ολυμπιακού δεν υπήρχε ικανοποίηση για τη διαιτησία του ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ όπου έγινε μνεία για αυγκεριμένες φάσεις.

Στον Ολυμπιακό είχαν να σταθούν σε ορισμένες και συγκεκριμένες αποφάσεις του Γιουγκ και των βοηθών του. Είχαν τα παράπονά τους για το ματς αυτό με την ΑΕΚ κάνοντας λόγο για 6 περιπτώσεις για κίτρινη στον Αμραμπατ.

Ειδικότερα στο 31′ του ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός (1-0) για φαουλ που σημειώνουν στον σύλλογο ότι δεν δόθηκε υπέρ του Ολυμπιακού όταν ο Αμραμπατ έσπρωξε τον Ποντένσε ρίχνοντας τον στο έδαφος και ανέκοψε την υποσχόμενη επίθεση του Ολυμπιακού. Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες και τον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς και πριν από ένα λεπτό είχε σφυρίξει φάουλ μια ελαφριά – όπως τονίζεται σχετικά – επαφή σε βάρος του Μασούρα στο κέντρο του γηπέδου.

Στο 37′ επίσης για κίτρινη κάρτα στον Αμραμπατ όταν έσπρωξε από πίσω τον Τσικίνιο με σκοπό την ανακοπή της υποσχόμενης επίθεσης. Στο 53′ για επιθετικό φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού για φάση όπου ο Αμραμπατ έκανε αντικανονική χρήση του χεριού του στο πρόσωπο του Καρμο με ριψοκίνδυνο τρόπο.

Ακόμα στο 55′ όταν υπήρξε πέσιμο του Αμραμπατ στην περιοχή του Ολυμπιακού, έγινε έλεγχος (για το εάν υπήρχε πέναλτι) επιβεβαίωσης από το VAR και συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή πώς δεν υπήρξε παράβαση. Στον Ολυμπιακό όμως θεωρούν πώς κακώς δεν του δόθηκε κίτρινη κάρτα για θέατρο, αφού έκανε κίνηση με σκοπό να εκμαιεύσει το πέναλτι.

Εκτός αυτού στον Ολυμπιακό υπογραμμίζουν ότι στο 67′ κακώς ο διαιτητής δεν υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Αμραμπατ όταν χτύπησε στο πρόσωπο τον Ποντένσε και έπεσε στο έδαφος, ο διαιτητής έπαιξε το πλεονέκτημα, όμως έπρεπε στην επόμενη διακοπή να του υποδείξει την κίτρινη. Τελευταία φάση που κάνουν μνεία στον Ολυμπιακό είναι στο 67′.

Τότε που αναφέρουν πώς ο Γιουγκ δεν σφύριξε επιθετικό φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού όταν ο Αμραμπατ έσπρωξε ριψοκίνδυνα στο στήθος τον Τσικίνιο. Και ήταν φάση που έριξε τον Πορτογάλο στο έδαφος.

[ad_2]

Source link

Related posts

Error 404 | gazzetta.gr

Η Μαρινό σταμάτησε την Παπαμιχαήλ στο Μεξικό

Ντόμπριτς: «Μία από τις μεγαλύτερες δυσκολίες, κόντρα σε μία πολύ ταλαντούχα ομάδα»

Αφήστε ένα σχόλιο