AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Υγεια

«Κοίτα με στα μάτια»! Θύμα του εμβολίου αιφνιδιάζει τον Βρετανό πρωθυπουργό! Χαμός με το ΒΙΝΤΕΟ

[ad_1]

Στην Ελλάδα όλα ήρεμα και ωραία! Το καρναβάλι πλησιάζει!

Ένα Βρετανός πολίτης, John Watt , ένας, ο οποίος όπως λέει, έπαθε βλάβες από το εμβόλιο, βρήκε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον Βρετανό πρωθυπουργό Rishi Sunak πρόσωπο με πρόσωπο στο GB News!

Ο John Watt έπασχε από σύνδρομο ορθοστατικής ταχυκαρδίας (POTS), μια κατάσταση που επηρεάζει την ροή του αίματος, μετά το εμβόλιο του COVID-19. Η ιστορία του είναι μία από τις πολλές που παρουσιάζονται στο ντοκιμαντέρ Safe and Effective: A Second Opinion .

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου συνεργάστηκε με πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Twitter και η Google, αφαιρώντας ή επισημαίνοντας την «παραπληροφόρηση», όπως την αποκαλούν, που σχετίζεται με τον COVID-19 και την ένεση. Μεταξύ των «HOAX» που επισημάνθηκαν ήταν πραγματικές ιστορίες από πραγματικούς ανθρώπους που μοιράζονταν πραγματικούς τραυματισμούς μετά από εμβόλια, όπως σχολιάζεται!

Ωστόσο, ο Σουνάκ εμφανίστηκε άναυδος όταν και οι δύο άντρες του είπαν ότι οι ιστορίες τραυματισμών από το εμβόλιο αποσιωπήθηκαν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον Τύπο.

«Έχουμε φιμωθεί, Ρίσι, στα social media και σε όλα. Έχουμε φιμωθείι!». δήλωσε ο εμβολιασμένος Τζον. «Είμαστε οι πιο φιμωμένοι άνθρωποι σε αυτή την χώρα!»

Ο πλήρης διάλογος:

JOHN WATT: «Γεια σας, Rishi Sunak. Έχω τόσα πολλά να πω σε τόσο λίγο χρόνο. Το όνομά μου είναι John Watt και είμαι ένα από τα θύματα του εμβολίου για τον COVID σε αυτή την χώρα.

Θέλω να με κοιτάς στα μάτια , Ρίσι Σουνάκ, και θέλω να δεις τον πόνο, το τραύμα και την λύπη που έχω στα μάτια μου. Έχουμε μείνει χωρίς καμία απολύτως βοήθεια .

Δεν είμαι μόνος μου, υπάρχει ένας άλλος άντρας εκεί, του οποίου η ζωή έχει καταστραφεί από αυτό το εμβόλιο για τον COVID-19. Ξέρω ανθρώπους που έχουν χάσει πόδια — ακρωτηριασμούς. Ξέρω ανθρώπους με καρδιακές παθήσεις όπως εγώ, Rishi Sunak.

Γιατί έπρεπε να δημιουργήσω μια ομάδα υποστήριξης στην Σκωτία για να φροντίσω τους ανθρώπους που έχουν επηρεαστεί από αυτό το εμβόλιο Covid-19; Γιατί οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι που μας είπαν να κάνουμε όλοι το σωστό, μας άφησαν όλους να σαπίσουμε και άφησαν εμένα και τις χιλιάδες και τις δεκάδες χιλιάδες σε αυτή την χώρα να σαπίσουν;

Ρίσι Σουνάκ, κοίτα με στα μάτια. Πότε θα αρχίσετε να κάνετε το σωστό; Το σύστημα πληρωμής ζημιών από το εμβόλιο δεν είναι κατάλληλο για τον σκοπό. Στη Σκωτία αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με το σύστημα της κίτρινης κάρτας, υπάρχουν πάνω από 30.000 άνθρωποι [που] είχαν αρνητική αντίδραση σε αυτό το εμβόλιο».

Πρωθυπουργός RISHI SUNAK: «Τζον, σε ευχαριστώ πολύ για την ερώτησή σου».

JOHN WATT: «Σας ευχαριστώ που ξεκινήσατε να κάνετε το σωστό, κύριε Rishi Sunak».

PM RISHI SUNAK: «. Λοιπόν, λυπάμαι πολύ που άκουσα για τις προσωπικές σας υποθέσεις, και είπατε ότι κάποιος εδώ φαίνεται να έχει υποφέρει από κάτι παρόμοιο. Τώρα, προφανώς, δεν ξέρω για την ατομική κατάσταση στην οποία βρίσκεστε».

ΤΖΟΝ ΓΟΥΑΤ: «Φιμωθήκαμε, Ρίσι. Στα social media και σε όλα. Έχουμε σιωπήσει! Είμαστε οι πιο φιμωμένοι άνθρωποι σε αυτή την χώρα! 

ΑΛΛΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΟ: «Σιωπή επικρατεί στον Τύπο! Σιωπήθηκε η ιστορία μου στον Τύπο — έπρεπε να πάω στην κυβέρνηση για σχόλια!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: «Με συγχωρείτε και οι δύο. Κύριε, θίξατε μερικά πολύ έγκυρα σημεία, είμαι σίγουρος. Αυτό που έχω να πω είναι, ωστόσο, ότι δεν σας έχουμε στο μικρόφωνο, και όπως γνωρίζετε, πρέπει να συνεχίσουμε σωστά την κουβέντα. Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να θίξουμε τις απόψεις σας στον Πρωθυπουργό αργότερα, αλλά στο μεταξύ, κύριε πρωθυπουργέ, αν δεν έχετε καλύψει το θέμα».

RISHI SUNAK: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Υπάρχει, λοιπόν, ένα σύστημα αποζημίωσης εμβολίων που υπάρχει, όπως αναφέρατε, στο NHS. Προφανώς, ο καθένας ξεχωριστά θα επεξεργαστεί τις υποθέσεις του. Μου είναι δύσκολο να σχολιάσω την ατομική περίπτωση του καθενός».

scr


[ad_2]

Source link

Related posts

«Φροντίζω εσένα, φροντίζω εμένα»: Hμέρα για περιθάλποντες ατόμων με άνοια 

Γιατί μερικοί άνθρωποι πεθαίνουν στον ύπνο τους;

Πώς μας επηρεάζει το κρύο και γιατί είναι επικίνδυνο για την υγεία μας

Αφήστε ένα σχόλιο