AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Κουτσουπιάς: Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, νοκ άουτ για έξι μήνες

[ad_1]

Ο νεαρός Έλληνας χαφ Ηλίας Κουτσουπιάς υπέστη ρήξη χιαστού και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου. Ένα εξάμηνο θα μείνει εκτός δράσης.

Φοβερά άτυχος ο Ηλίας Κουτσουπιάς. Ο Έλληνας χαφ της Μπάρι της Serie B τραυματίστηκε στην προπόνηση της ομάδας πριν από περίπου δυο εβδομάδες, τα αποτελέσματα των εξετάσεών του έδειξαν πως υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό του γόνατο και την Τρίτη (23/1) έκανε την απαραίτητη χειρουργική επέμβαση.

Η ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Ιταλίας ανέβασε video του 22χρονου μέσου μέσα από δωμάτιο νοσοκομείου στη Ρώμη. Ο Κουτσουπιάς αναμένεται να είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση σε έξι μήνες.

«Θα σε περιμένουμε Ηλία Κουτσουπιά.

Η Μπάρι ανακοινώνει πως ο Ηλίας Κουτσουπιάς υποβλήθηκε σε εγχείρηση αποκατάστασης του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου δεξιού γόνατος και ρύθμιση του έξω μηνίσκου μετά από παραμορφωτικό τραύμα που αναφέρθηκε κατά την προπόνηση της 9ης Ιανουαρίου.

Το χειρουργείο, που έγινε στην κλινική Villa Stuart της Ρώμης από τον καθηγητή Μαριάνι ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ο παίκτης άρχισε από σήμερα τη διαδικασία αποκατάστασης του. Η επιστροφή του στην αγωνιστική δραστηριότητα υπολογίζεται σε περίπου 6 μήνες», ανέφερε στην ανάρτηση της η Μπάρι.

Ο νεαρός χαφ έκανε 14 συμμετοχές με την Μπάρι, σκόραρε δυο γκολ και έδωσε μια ασίστ. Ο δανεισμός του στην ιταλική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι ενώ το συμβόλαιό του με την Μπενεβέντο έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2025.


[ad_2]

Source link

Related posts

Ολυμπιακός: Το νέο ρεκόρ του Ελ Καμπί που ξεπέρασε τον Ελ Αραμπί

Αταλάντα – Σαλερνιτάνα 4-1: Πλησιάσαν την τετράδα οι Μπεργκαμάσκι (vid)

Premier League: Η Μπράιτον συνήλθε και έβαλε σε… μπελάδες τη Νότιγχαμ, γλίτωσε τα χειρότερα η Γουέστ Χαμ

Αφήστε ένα σχόλιο