AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

ΜαΚιντάιρ: «Είχα πρόταση πριν τρία χρόνια από τον Παναθηναϊκό αλλά προτίμησα να μείνω στην Παρτίζαν»

[ad_1]

Ο Παναθηναϊκός είχε πλησιάσει στον στον Κόντι Μίλερ ΜαΚιντάιρ τη σεζόν 2020-21, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε δηλώσεις του.

Ο Κόντι Μίλερ ΜαΚιντάιρ έχει καταφέρει να «σκοτώσει» τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον Παναθηναϊκό τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Μπασκόνια.

Σε συνέντευξή του στο podcast του Basketnews όμως αποκάλυψε ότι παραλίγο να φορέσει τα «πράσινα» πριν μερικά χρόνια. Συγκεκριμένα το 2020-21 όταν και αγωνιζόταν στην Παρτίζαν, ο Παναθηναϊκός του είχε κάνει πρόταση όπως ανέφερε, αλλά προτίμησε να αρνηθεί.

Οι δηλώσεις του Μίλερ ΜαΚιντάιρ για την πρόταση του Παναθηναϊκού

«Κανείς δεν περίμενε να παίξω καλά στη Μπασκόνια, μετά από δύο πολύ δύσκολα χρόνια. Ήθελα να ανέβω στη σκηνή της EuroLeague και να βρεθώ στο υψηλότερο επίπεδο. Είχα την ευκαιρία να έρθω και παλιότερα, αλλά απέρριψα μια πρόταση που είχα. Οπότε όταν μου παρουσιάστηκε ξανά η ευκαιρία, δεν μπορούσα να αρνηθώ

Ήμουν στην Παρτίζαν. Έκανα μια πολύ καλή χρονιά με την ομάδα και έφτασε μια πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Γραπτή πρόταση. Το συμβόλαιο ήταν έτοιμο, όλα ήταν έτοιμα. Ωστόσο, έμεινα πιστός στην ομάδα και υπέγραψα διετή επέκταση. Έλαβα υπόψιν ότι κυνηγούσαμε το πρωτάθλημα και ένιωσα ότι η ομάδα θα μπορούσε να πάει ακόμα καλύτερα. Μου άρεσε η Σερβία, μου άρεσαν οι φίλαθλοι και ήθελα να παλέψω για την κατάσταση που υπήρχε και όχι να πηδήξω από το καράβι.

Με κάλεσαν μια Πέμπτη και μου είπαν να είμαι εκεί Κυριακή ή Δευτέρα. Εκείνη τη σεζόν είχαν τρεις ή τέσσερις γκαρντ, οπότε απέρριψα την πρόταση και τους είπα ότι είμαι καλά»

[ad_2]

Source link

Related posts

Ζουγλής: «Έκρυβε παγίδες το ματς με τα Νησιά Φερόε, τώρα μπορούμε να κοιτάμε με αισιοδοξία την αναμέτρηση με Πορτογαλία»

Αγώνας κρίκετ προκάλεσε το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ινδία

Αλμέιδα για κεκλεισμένων: «Είναι άδικο, αφορά κάποιους που δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα»

Αφήστε ένα σχόλιο