AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Μαρία Ολυμπία: Η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου η πιο περιζήτητή εργένισσα

[ad_1]

Στην κορυφή της λίστας του βρετανικού περιοδικού Tatler με τους πιο πολυπόθητους ανύπαντρους στον πλανήτη βρίσκεται και η 27χρονη εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Μαρία Ολυμπία.

Η Μαρία Ολυμπία είναι η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ και είναι η πιο περιζήτητη εργένισσα αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

Η νεαρή καλλονή δίνει το παρών στα πιο μεγάλα κοσμοπολίτικα πάρτι και χαρακτηρίζεται από πολλούς ως το πιο ατίθασο παιδί της οικογένειας.

Λατρεύει τη μόδα και έχει καταφέρει να πρωταγωνιστεί με κάθε τρόπο στις μεγαλύτερες καμπάνιες παγκοσμίως. Το καλοκαίρι έγινε το πρόσωπο της καμπάνιας του παγκοσμίου φήμης οίκου, Louis Vuitton.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vanity Fair είχε δηλώσει πως θέλει να ζει μία φυσιολογική ζωή. Δείχνει να κρατάει χαμηλό προφίλ, παρότι γαλαζοαίματη.

Από την άλλη πλευρά όμως, δεν χάνει ευκαιρία να μοιράζεται στιγμιότυπα με την οικογένειά της με τους 300 χιλιάδες ακολούθους της στο Instagram.

Η Μαρία Ολυμπία έχει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα της, Μαρί Σαντάλ και την χαρακτηρίζει ως πηγή έμπνευσης.

«Η μητέρα μου, για ’μένα, είναι τόσο κυρία. Πάντα μου έλεγε πώς να συμπεριφέρομαι, πώς να ενεργώ. Και τώρα γράφει ένα βιβλίο που αφορά του τρόπους (συμπεριφοράς). Ναι, γράφει ένα παιδικό βιβλίο για τους τρόπους καλής συμπεριφοράς, και πως πρέπει να συμπεριφέρονται τα παιδιά. Ειρωνικό».

Η πρωτότοκη κόρη του Παύλου διατηρούσε τα τελευταία χρόνια σχέση με τον 29χρονο γόνο αριστοκρατικής οικογένειας, Perry Pearson. Αν και κανείς από τους δύο δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα δημόσια, βρετανικά μέσα αποκάλυψαν πως δεν είναι πια μαζί κλείνοντας το μάτι στους ενδιαφερόμενους να κατακτήσουν την πιο περιζήτητη single στον κόσμο.

[ad_2]

Related posts

13χρονη έμεινε έγκυος από τον 15χρονο αδερφό της – Δηλώνουν ερωτευμένοι

aitoloakarnanianews

Πώς κατανέμονται οι 6.500 προσλήψεις στην Υγεία το 2024

aitoloakarnanianews

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 3-2 – AgrinioSite

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο