AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Μενιάν: Η στιγμή που δέχεται ρατσιστική επίθεση από τους οπαδούς της Ουντινέζε

[ad_1]

Στο φως της δημοσιότητας βγήκε το βίντεο όπου φαίνεται η ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε από τους οπαδούς της Ουντινέζει ο Μάικ Μενιάν.

Τεταμένο εξακολουθεί να είναι το κλίμα στις τάξεις της Serie A μετά την ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο Μάικ Μενιάν.

Στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ουντινέζε και τη Μίλαν, ο Μάικ Μενιάν δεν ανέχτηκε άλλο τα ρατσιστικά συνθήματα των οπαδών των γηπεδούχων και αφού ειδοποίησε πρώτα τον διαιτητή, Φάμπιο Μαρέσκα εγκατέλειψε το παιχνίδι. Ο Γάλλος τερματοφύλακας έβγαλε τα γάντια του και κατευθύνθηκε έξαλλος προς τα αποδυτήρια, με τους συμπαίκτες του να τον ακολουθούν.

Ένας από τους οπαδούς που ήταν «παρών» στο πέταλο, κατέγραψε την ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο Μενιάν μετά το 1-0 της Ουντινέζε, με το πλάνο να προκαλεί θλίψη.

«Δεν μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο έτσι. Στο πρώτο ελεύθερο άκουσα ήχους μαϊμούς και δεν είπα τίποτα, το ίδιο συνέβη και στην δεύτερη εκτέλεση άουτ, έτσι ενημέρωσα τον πάγκο και τον τέταρτο διαιτητή. Θα πρέπει να υπάρξουν πολύ αυστηρές ποινές για αυτά τα φαινόμενα, με τον να μιλάμε απλά δεν γίνεται τίποτα, πρέπει να υπάρξουν τιμωρίες», τόνισε ο Μενιάν σε δηλώσεις που έκανε.


[ad_2]

Source link

Related posts

Κινγκς – Μπλέιζερς 121-82: Θα παίξουν την πρώτη… ζαριά με Γουόριορς, αγωνίστηκε ελάχιστα ο Βεζένκοβ (vid)

Χειροπέδες σε δύο αστυνομικούς από τις Εσωτερικές Υποθέσεις: Οι κινήσεις που τους πρόδωσαν

Λάνθιμος και Έμα Στόουν στο ΝΒΑ: Στα courtseats του Λέικερς-Σανς (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο