AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

«Στο Μεσολόγγι έχουν πέσει κατακόρυφα οι πωλήσεις ψαριών, γιατί ο κόσμος θεωρεί ότι τα ψάρια τρώνε τον Μπάμπη»

[ad_1]

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, που αναζητείται χωρίς αποτέλεσμα από τις 4 Ιανουαρίου. Πλέον, στην έρευνα έχει επιστρατευτεί ειδική ομάδα με τρεις σκύλους, οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι να εντοπίζουν ανθρώπινα υπολείμματα ακόμη και σε βάθος πολλών μέτρων.

Ο 50χρονος κρεοπώλης που έχει συλληφθεί ως κατηγορούμενος για την δολοφονία, απολογείται σήμερα στον ανακριτή, ενώ στο κάδρο των ερευνών έχει μπει και ένας 36χρονος φίλος του.

«Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα. Υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν αυτόν τον άνθρωπο ως δράστη», δήλωσε στο Mega η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης ανέφερε, μιλώντας στο ίδιο κανάλι για το κυνηγετικό όπλο που είχε μαζί του ο Μπάμπης την ημέρα που εξαφανίστηκε, και το οποίο δεν έχει προς ώρας εντοπιστεί: «Το όπλο, προφανώς, ο δολοφόνος το έβαλε εκεί που έβαλε και τον Μπάμπη ή μπορεί σε κάποιο άλλο σημείο. Είναι σημαντικό να βρεθεί. Είναι πιο εύκολο να βρεθεί από ένα πτώμα. Στο Μεσολόγγι έχουν πέσει κατακόρυφα οι πωλήσεις ψαριών, γιατί ο κόσμος θεωρεί ότι τον έριξε στη λιμνοθάλασσα και τον τρώνε τα ψάρια. Δεν αγοράζει ο κόσμος ψάρια να φάει. Ακούγονται πολλά πράγματα στην τοπική κοινωνία, για λίρες, για αρχαία».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 50χρονος κρεοπώλης δεν σπάει τη σιωπή του, επειδή το πτώμα του 31χρονου δεν έχει ακόμα βρεθεί.

 


[ad_2]

Source link

Related posts

5 λόγοι για να μην γκρινιάξεις στο οικογενειακό τραπέζι

Ζέα ή Ζειά: Το αρχαιότερο δημητριακό και βασικό συστατικό της διατροφής των αρχαίων

Φασκόμηλο: Το «ελληνικό τσάι» με πλούσια οφέλη

Αφήστε ένα σχόλιο