AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Μπριζ: Ανεβάζει στροφές ο Μινιολέ και στοχεύει στον ΠΑΟΚ

[ad_1]

Ο Σιμόν Μινιολέ συμμετείχε κανονικά στη σημερινή προπόνηση της Μπριζ και δεν αποκλείεται να προλάβει την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο Βέλγιο για τη φάση των «8» του Conference League.

Ευχάριστα νέα για την Μπριζ ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο Βέλγιο για τη φάση των προημιτελικών του Conference League. Ο Βέλγος τερματοφύλακας που βρίσκεται εκτός από τα μέσα του Μαρτίου κατάφερε για πρώτη φορά μετά από περίπου δύο εβδομάδες να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα της Μπριζ, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα της Τετάρτης με τους συμπαίκτες του.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας προπονήθηκε σήμερα χωρίς κανένα πρόβλημα και ανέβασε στροφές. Σύμφωνα με τα Μέσα του Βελγίου, ο Μινιολέ βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ωστόσο οι άνθρωποι της Μπριζ δεν θέλουν να ρισκάρουν και να τον χάσουν περαιτέρω.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο Μινιολέ να αγωνιστεί απέναντι στην Άντερλεχτ. Στόχος ωστόσο είναι ο Βέλγος τερματοφύλακας να προφυλαχθεί εάν δεν κριθεί απαραίτητα έτοιμος και να αγωνιστεί απέναντι στον ΠΑΟΚ, εφόσον λάβει το πράσινο φως του ιατρικού επιτελείου της Μπριζ.

[ad_2]

Source link

Related posts

Μπουλς – Νάγκετς 106-114: Ο Γιόκιτς αποβλήθηκε νωρίς, αλλά τα τρίποντα και ο Τζάκσον κράτησαν τους πρωταθλητές (vid)

ΠΑΣ Γιάννινα: Δεν προπονήθηκε ο Κλέιμαν

Σαν Σήμερα: H τιτανομαχία Χάμιλτον-Φερστάπεν στο Μπαχρέιν (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο