AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ντόμπριτς: «Μία από τις μεγαλύτερες δυσκολίες, κόντρα σε μία πολύ ταλαντούχα ομάδα»

[ad_1]

Οι δηλώσεις του Όγκιεν Ντόμπριτς που αφορούν τον επερχόμενο αγώνα της Βίρτους Μπολόνια στην Αθήνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Βίρτους Μπολόνια την Παρασκευή (17/11, 21:15), για την 9η αγωνιστική της Euroleague στο δεύτερο ματς της «διαβολοβδομάδας».

Ο 29χρονος Σέρβος του ιταλικού συλλόγου, Όγκιεν Ντόμπριτς, στις δηλώσεις του λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση υποστήριξε ότι αυτό θα είναι ένα από τα δυσκολότερα ματς που θα δώσει η ομάδα του ενώ αναφέρθηκε και στους οπαδούς του «τριφυλλιού» και στο γεγονός ότι θα πρέπει να συνεχίσουν απτόητοι αυτό που κάνουν μέχρι στιγμής μέσα στη σεζόν, απτόητοι από τις συνθήκες που θα επικρατούν στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντόμπριτς:

«Έχουμε πιθανόν μία από τις μεγαλύτερες δυσκολίες μπροστά μας και θα παίξουμε κόντρα σε μία πολύ ταλαντούχα ομάδα. Έχουν χτίσει ένα ρόστερ υψηλής ποιότητας με τρομερό δυναμικό. Θα παίξουμε μπροστά σε ένα πολύ παθιασμένο και ανεβασμένο πλήθος στο ΟΑΚΑ. Από την δική όμως πλευρά θα πρέπει να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε και να χτίζουμε μία ταυτότητα, ειδικότερα σε ένα παιχνίδι όπως της Παρασκευής».

[ad_2]

Source link

Related posts

Τα μηνύματα που αντάλλαξαν οι φίλοι της 16χρονης στον Βύρωνα: «Υπερβολική δόση ηρωίνης και κοκαΐνης έπαθε» (vid)

Champions League: Τα 31 γκολ της βραδιάς (vid)

Πόσο εύκολα εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους; Τεστ προσωπικότητας δίνει την απάντηση

Αφήστε ένα σχόλιο