AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

ΠΑΟΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Με επικεφαλής Ζάετς στην Τούμπα

[ad_1]

O νεοεκλεχθής πρόεδρος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Βέλιμιρ Ζάετς, θα είναι ο επικεφαλής της αποστολής που θα ταξιδέψει στην Τούμπα για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Μετά από περίπου 25 χρόνια ο Μίρκο Μπάρισιτς άφησε τον προεδρικό θώκο της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, καθώς νικήθηκε στις εκλογές του κλαμπ από τον Βέλιμιρ Ζάετς. Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είχε περάσει από την ομάδα ως παίκτης (1984-1988), προπονητής (1996-1997), αλλά και τεχνικός διευθυντής (2003-2004) και πλέον ανέλαβε τη διοικητική ηγεσία, έχοντας υπέρ του 31 από τις 52 διαθέσιμες ψήφους.

Όπως προκύπτει από την Κροατία ο 68χρονος πια Ζάετς θα είναι ο επικεφαλής της αποστολής της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τους «16» του Conference League. Ο αγώνας με τους Θεσσαλονικείς θα είναι το πρώτο ματς επί προεδρίας του άλλοτε χαφ του Τριφυλλιού.

Με… συνταγή Μάξιμιρ στην Τούμπα

Σύμφωνα με πληροφορίες o Σεργκέι Γιακίροβιτς προτίθεται να κατεβάσει ίδια και απαράλλαχτη ενδεκάδα σε σχέση με τη νίκη της ομάδας του στο Μάξιμιρ. Σε αυτό το ενδεχόμενο οι Κροάτες θα παραταχθούν στην Τούμπα με 4-2-3-1. Ο Νέβιστιτς θα είναι στα δοκάρια, με τους Ριστόβσκι, Θεοφίλ Καθρίν, Μπερνέρ και Πέρκοβιτς στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά. Σούσιτς και Μίσιτς θα είναι το δίδυμο στη μεσαία γραμμή. Σπίκιτς Χόζα στα άκρα, ενώ ο Μπατούρινα θα είναι πίσω από τον σκόρερ και των δυο γκολ του πρώτου αγώνα, Μπρούνο Πέτκοβιτς.

[ad_2]

Source link

Related posts

Είδαμε περισσότερο Survivor, παρά ποδόσφαιρο

Κύκλωμα βίαζε και εξέδιδε 14χρονη στην Κρήτη: Αυτοκτόνησε ο πατέρας της με φιάλη υγραερίου

ΟΦΗ: Προ των πυλών το sold-out με Ολυμπιακό, μπήκε ο Μπάκιτς

Αφήστε ένα σχόλιο