AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

ΠΑΣ Γιάννινα: Με Τζίνο και Μπακαδήμα στο Περιστέρι, αμφίβολος ο Κόντε

[ad_1]

Με δύο σημαντικές επιστροφές αναμένεται να παραταχθεί στο Περιστέρι για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο ΠΑΣ Γιάννινα. Αμφίβολος ο Κόντε ο οποίος ταλαιπωρείται με γαστρεντερίτιδα.

Σημαντικές επιστροφές για τον Θανάση Στάικο εν όψει της σημαντικής αναμέτρησης του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (3/12, 17:30). Στη χθεσινή προπόνηση, συμμετείχαν κανονικά οι Τζίνο και Μπακαδήμας και αναμένεται να δώσουν το «παρών» στο αυριανό παιχνίδι στο Περιστέρι.

Ο πρώτος κατάφερε να βγάλει χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα της Παρασκευής και έτσι θα βρεθεί στην αποστολή του Στάικου. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Μπακαδήμα ο οποίος δεν ένιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο του.

Από την άλλη, αμφίβολος κρίνεται ο Κόντε, καθώς ακολούθησε μέρος της προπόνησης λόγω μιας γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρεί.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

«Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τον Ατρόμητο όπου η προσοχή δόθηκε στην καθοδήγηση της αμυντικής τακτικής. Μετά την προθέρμανση ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής καθώς και τακτικά παιχνίδια για την αφομοίωση της αμυντικής συμπεριφοράς.

Τέλος, η προπόνηση ολοκληρώθηκε με στατικές φάσεις άμυνας. Ο Κόντε ακολούθησε μέρος της προπόνησης λόγω γαστρεντερίτδας, ενώ ο Αλέξανδρος Λώλης αποχώρησε κατά την διάρκεια της προπόνησης με ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί.

Επόμενη προπόνηση το πρωί του Σαββάτου (2/12) με την οποία και θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Αθήνα».

[ad_2]

Source link

Related posts

ΚΑΕ Άρης: «Καταδικάζουμε κάθε παρεκτροπή… αφαιρείται το εισιτήριο διαρκείας του φιλάθλου που απομακρύνθηκε στον αγώνα με το Μαρούσι»

Αυτή είναι η πιο συχνή αιτία που κόβονται οι υποψήφιοι οδηγοί – Η λίστα με τις top 5 αποτυχίες

Μπακς: Αμφίβολος ο Αντετοκούνμπο για Χόρνετς

Αφήστε ένα σχόλιο