AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

Ρωσικό Σύστημα Ηλεκτρονικού Πολέμου: Μπήκαμε στην Νέα Εποχή, φοβερό ΒΙΝΤΕΟ

[ad_1]

Και μία ερώτηση για την Ελλάδα

Εκτός από τα προηγμένα drones μάχης, και καθώς ο πόλεμος αλλάζει, η Ρωσία αναπτύσσει ταχέως συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου για την αντιμετώπιση των εχθρικών όπλων.

Ένα ολοκαίνουργιο τέτοιο σύστημα μόλις πέρασε στρατιωτικές δοκιμές επιδόσεων με άριστα.

Το σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου Tetrahedron έχει σχεδιαστεί ειδικά για την καταπολέμηση όλων των ειδών των σύγχρονων drones καμικάζι με θέα πρώτου προσώπου (FPV) και έχει δοκιμαστεί με επιτυχία στην ειδική στρατιωτική ζώνη λειτουργίας , είπε στο Sputnik ο Αντρέι Ιβάνοφ, εκπρόσωπος του προγραμματιστή.

«Το σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου Tetrahedron προορίζεται για την κάλυψη του εξοπλισμού [μας] έναντι σύγχρονων drones διάφορων κατασκευαστών. Έτσι λειτουργεί – ένα εμπόδιο ευρείας ζώνης δημιουργείται στα κανάλια ελέγχου, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης συχνοτήτων offset. [Αυτό είναι ένας] απλός και αξιόπιστος καταστολέας που έχει περάσει σύνθετες δοκιμές και έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά του», σημείωσε.

Σύμφωνα με τον σχεδιαστή, το σύστημα είναι κατάλληλο για χρήση τόσο σε στρατιωτικά όσο και σε πολιτικά αντικείμενα . 

Τα τετράεδρα είναι εξίσου ικανά να καλύπτουν στρατιωτικό εξοπλισμό, ασθενοφόρα ή δημόσια μέσα μεταφοράς. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την προστασία σταθερών αντικειμένων όπως οδοφράγματα ή στάσεις λεωφορείων.

Δείτε τους Ρώσους λοιπόν να εξουδετερώνουν/αδρανοποιούν drone! Άραγε η Ελλάδα έχει αντίστοιχα συστήματα σε πιθανές αντίστοιχες αντιπαραθέσεις με την Τουρκία, καθώς ο πόλεμος αλλάζει οριστικά;;;

photo freepik


[ad_2]

Source link

Related posts

Ο Μπάιντεν καλεί «όλες τις πλευρές» να επιτρέψουν τη διανομή βοήθειας στην Γάζα

Σύγκρουση στην Μέση Ανατολή: Αμερικανικό αίτημα για χρήση και δεύτερης βάσης στην Ελλάδα, vid

Το Γαλλικό υποβρύχιο Floreal που βυθίστηκε το 1918 βρέθηκε στον Θερμαϊκό-Βίντεο

Αφήστε ένα σχόλιο