AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγροτικα Νεα

Στα καλύτερα τυριά του Τυροκόμου το Κατσικίσιο Μίχου Δορκάδος

[ad_1]

Η πρώτη ύλη προέρχεται από επιλεγµένους κτηνοτρόφους της περιοχής µε την οικογένεια Μίχου να διατηρεί αναλλοίωτη την παράδοση της κλασικής ελληνικής τυροκοµίας. Μεταναστεύοντας από το Καρατζάκιοϊ της Ανατολικής Θράκης ο Τριαντάφυλλος Μίχος συνέχισε την οικογενειακή παράδοση στη ∆ορκάδα συνεισφέροντας και αυτός στη δηµιουργία του ονόµατος της περιοχής που σήµερα είναι συνυφασµένο µε τα υψηλής ποιότητας τυροκοµικά προϊόντα.

[ad_2]

Source link

Related posts

Εγκύκλιος του ΕΦΚΑ στρώνει τον δρόμο της κατάργησης εργοσήμου και φέρνει ασφάλιση εργατών γης στο ΙΚΑ

Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις του «Εξοικονομώ 2023»

Υπογράφεται η εντολή, σήμερα το απόγευμα ή το πολύ αύριο το πρωί πιστώνεται το αγροτικό πετρέλαιο με 76 εκατ.  

Αφήστε ένα σχόλιο