AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Συγκλονίζει η γιαγιά του 15χρονου που σκοτώθηκε για μία selfie, περιγράφοντας πώς έμαθε ότι πέθανε (vid)

[ad_1]

Ο πατέρας του 15χρονου, είδε το παιδί του να πέφτει στο κενό μπροστά στα έντρομα μάτια του, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. 

Τη ζωή του έχασε ένας 15χρονος στην Αλεξανδρούπολη, όταν έπεσε στο κενό από τον φωταγωγό του σπιτιού του, προσπαθώντας να βγάλει σέλφι φορώντας την μπλούζα της αγαπημένης του ομάδας, του ΠΑΟΚ.

Ο έφηβος εκτελούσε εργασίες, μαζί με τον πατέρα του, στην ταράτσα της πενταώροφης πολυκατοικίας όπου βρίσκεται το διαμέρισμα της οικογένειας, όταν έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό και διάσωση του ανήλικου, ωστόσο ήταν ήδη αργά, καθώς ο 15χρονος είχε καταλήξει.

Ο πατέρας του 15χρονου, είδε το παιδί του να πέφτει στο κενό μπροστά στα έντρομα μάτια του, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει.

Η γιαγιά του 15χρονου μίλησε στην εκπομπή του Mega, «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα».

«Τι να πω; Το παιδί έπεσε από τον φωταγωγό. Πήγε μα βγει μία φωτογραφία και έπεσε από τον φωταγωγό. Είχε γενέθλια. Τον πήρα τηλέφωνο και ο παπάς και το απόγευμα θα ερχόταν από εδώ το παιδί. Αλλά… ήρθαν στο σπίτι και μου λέει “θα πάμε στο νοσοκομείο, σε θέλει ο αιματολόγος”. Πάω σε αιματολόγο εγώ. Λέω ‘”δεν πάω”, ‘”όχι πάμε λέει”. Και όπως φτάσαμε στο νοσοκομείο, μας είπαν ότι πέθανε. Δύσκολα. Τι να σου πω.. ο μπαμπάς του. Η μαμά του εκεί πέρα ήταν. Ήταν στη δουλειά και την ειδοποίησαν και έφυγε. Ήταν καλό παιδί. Ο μπαμπάς του είναι στο νοσοκομείο. Δεν μπορεί. Η κόρη μου και ο γαμπρός μου είναι χάλια».

[ad_2]

Source link

Related posts

ΟΦΗ: Ολο και καλύτερα ο Μπάκιτς

ΑΕΚ: Η Κρουζ Αζούλ ετοιμάζει κίνηση για τον Πισάρο λένε οι Μεξικανοί

ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Είχε σύμμαχο τον Γιόνι Κάστρο απ’ την πρώτη στιγμή

Αφήστε ένα σχόλιο