AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Σόου Γιακουμάκη στο MLS με χατ τρικ σε 19′! (vids)

[ad_1]

Μεγάλη εμφάνιση από τον Γιώργο Γιακουμάκη στo MLS με τον Έλληνα φορ να πετυχαίνει χατ τρικ μέσα σε 19 λεπτά και να οδηγεί την Ατλάντα στη νίκη με 4-1 απέναντι στη Νιου Ίνγκλαντ.

Ο rookie of the year της περασμένης σεζόν στο MLS είναι και πάλι εδώ. Ο Γιώργος Γιακουμάκης φώναξε «παρών» με εμφατικό τρόπο, πέτυχε χατ τρικ μέσα σε 19 λεπτά στη νίκη της Ατλάντα επί της Νιου Ίνγκλαντ με 4-1 και χάρισε το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν στην ομάδα του.

Ο Έλληνας σέντερ φορ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την Ατλάντα η οποία προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλμάδα. Στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη ο Γιακουμάκης. Πρώτα έκανε το 2-0 στο 55′ και άνοιξε λογαριασμό στη φετινή σεζόν του MLS.

Πέντε λεπτά αργότερα ο πρώην φορ της ΑΕΚ έκανε το 3-0 και «καθάρισε» το παιχνίδι, πριν πετύχει το προσωπικό του χατ τρικ με ένα φοβερό γκολ.

Ο Γιακουμάκης έκανε κοντρόλ με το στήθος και με ένα τρομερό βολέ με το αριστερό σημείωσε το 4-0 και «κλείδωσε» το δικό του χατ τρικ σε μια ονειρική προσωπική βραδιά.


[ad_2]

Source link

Related posts

ΠΑΣ Γιάννινα: Με Τζίνο και Μπακαδήμα στο Περιστέρι, αμφίβολος ο Κόντε

Live: Μπάτσκα Τόπολα – Φράιμπουργκ

Νέα Σαλαμίνα – ΑΠΟΕΛ, επεισόδια: Συναντήσεις και λήψη μέτρων από τον ΠΑΣΠ κατά των επιθέσεων

Αφήστε ένα σχόλιο