AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Υγεια

Τι μπορείτε να καθαρίσετε στο σπίτι χρησιμοποιώντας σαμπουάν


Δοκιμάστε το σαμπουάν μαλλιών ως καθαριστικό, θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

Μερικές φορές η καλύτερη λύση καθαρισμού είναι η απλούστερη.

Τα σαμπουάν διατηρούν καθαρό το τριχωτό της κεφαλής, προσφέροντας ενυδάτωση και λάμψη. Ταυτόχρονα όμως μπορεί να καθαρίσει κι άλλα πράγματα.

Δείτε κάποια από αυτά:

Ανοξείδωτες επιφάνειες

Τα κρεμώδη σαμπουάν μπορούν να καθαρίσουν αποτελεσματικά τις inox επιφάνειες. Σε ένα πανό μικροϊνών , προσθέστε μια μικρή ποσότητα σαμπουάν και με απαλές κινήσεις καθαρίστε τις ανοξείδωτες επιφάνειες του σπιτιού σας.

Λίπη κουζίνας

Η συσσώρευση λίπους στην κουζίνα είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Ρίξτε μια σταγόνα σαμπουάν σε ένα υγρό πανί ή πετσέτα και καθαρίστε τα καμένα υπολείμματα φαγητού από τον πάγκο, τις εστίες, τα πλακάκια.

Μπάνιο

Χρησιμοποιήστε το σαμπουάν και ως καθαριστικό μπάνιου. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στην απομάκρυνση από τον νιπτήρα ξερής οδοντόπαστας, δακτυλικών αποτυπωμάτων (από τη βρύση) αλλά και των αλάτων (όταν είναι ήπιας μορφής).

Καθρέφτες

Πριν μπείτε στο ντους , περάστε με λίγο σαμπουάν κι ένα πανί τον καθρέφτη του μπάνιου. Περάστε στη συνέχεια με καθαρό χαρτί ή μια καθαρή πετσέτα και στη συνέχεια θα διαπιστώσετε ότι ο καθρέφτης δεν θα θαμπώσει από τους υδρατμούς.

Σφουγγάρισμα

Αν και δεν είναι κατάλληλο για ξύλο, το σαμπουάν όταν διαλυθεί στον κουβά σφουγγαρίσματος, καθαρίζει τα πλακάκια στο λεπτό. Προσοχή στην ποσότητα για να μην δημιουργείται έντονος αφρός.

Με πληροφορίες από mothersblog. gr – southernliving. com / photo: pixabay)


Source link

Related posts

Τέλεια σνακ χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη

ECDC: Ραγδαία αύξηση της σύφιλης στην Ευρώπη – Τι συμβαίνει στην Ελλάδα

Ποιο είναι το μπαχαρικό που καίει το λίπος στην κοιλιά;;;

Αφήστε ένα σχόλιο