AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ψηφίστε ποιοι θα περάσουν στα Ντιναμό Ζ.- ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ (poll)

[ad_1]

Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και ο Ολυμπιακός με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ψηφίστε στο poll του Gazzetta αν θεωρείτε πως μπορούν να περάσουν στα προημιτελικά του Conference League και οι δύο ελληνικές ομάδες.

Ημέρα κλήρωσης για τις δύο ελληνικές ομάδες στην φάση των 16» του Conference League, μια κλήρωση που άνετα μπορεί να χαρακτηριστεί βατή. Οι Θεσσαλονικείς θα αντιμετωπίσουν την Κροατική Ντινάμο Ζάγκρεμπ έχοντας τη ρεβάνς στη Τούμπα, ενώ οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στο Καραϊσκάκης και το δεύτερο στην έδρα που θα έχουν οι Ισραηλινοί, οι οποίοι παίζουν εκτός έδρας λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί στην χώρα τους.

Η Ελλάδα βρίσκεται στην 17η θέση της βαθμολογίας της UEFA με 28.725 βαθμούς και στοχεύει στην 15η που βρίσκεται η Νορβηγία. Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Ολυμπιακός μπορούν να καταφέρουν να προκριθούν και εκτός από το να συνεχίσουν στα προημιτελικά της διοργάνωσης, να μας φέρουν και βαθμούς στην χώρα μας.

Στο παρακάτω poll μπορείτε να ψηφίσετε ποιες από τις ομάδες μας μπορούν να περάσουν στους «8». Αν πιστεύετε και οι δύο, αν η μία και ποια ή αν θεωρείτε πως δεν θα περάσει καμία. Loading…

[ad_2]

Source link

Related posts

Ολυμπιακός: Θα ήταν παράλογο να παίζει καλά, αλλά… | Blog – Κωνσταντίνος Μελάγιες

Παναθηναϊκός: Έφτασε τις 100 συμμετοχές ο Παλάσιος

Ποιον θα θέλατε προπονητή της Εθνικής Ελλάδας; (poll)

Αφήστε ένα σχόλιο