AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Life Style

EL – Δυνατός ήχος και λάμψη μέσα στη νύχτα τάραξε τους κατοίκους πόλης στη Μινεσότα

[ad_1]

Κάτοικοι σε ακτίνα 80 χιλιομέτρων από την κομητεία Beltrami της Μινεσότα, ανέφεραν ότι είδαν μια μεγάλη λάμψη και άκουσαν μια “ηχητική έκρηξη” στον ουρανό το βράδυ της Δευτέρας (13 Νοεμβρίου).

Για να αποκαλυφθεί αυτό το μυστηριώδες επεισόδιο, συνεργάζονται αστρονόμοι της NASA και τοπικοί καθηγητές αστροφυσικής.

Επίσης, πλάνα από αεροδρόμιο δείχνουν ένα «οριζόντιο» αντικείμενο να διασχίζει τον ουρανό, κάνοντας τους ειδικούς να πιστεύουν ότι δεν επρόκειτο για έναν τυπικό μετεωρίτη.

Τι υποψιάζονται οι επιστήμονες της NASA ότι μπορεί να ήταν

Η NASA εξέτασε πλάνα αεροδρομίου που εμφανίζουν την τροχιά ενός διακριτού αντικειμένου καθώς η ηχητική έκρηξη αντηχούσε.

Ένας ειδικός σε μετεωρίτες υπολόγισε ότι το αντικείμενο είχε το μέγεθος ενός ψυγείου, που εισέρχεται στην ατμόσφαιρα με ταχύτητες που κυμαίνονται από 48.000 – 2.09.300 χιλιόμετρα την ώρα

Ο τοπικός φυσικός Juan Cabanilla εξέφρασε σκεπτικισμό στην DailyMail σχετικά με την άποψη ότι το γεγονός είναι ένας τυπικός μετεωρίτης, λαμβάνοντας υπόψη το χρονοδιάγραμμα της έκρηξης.

Η διαχείριση έκτακτης ανάγκης της κομητείας Beltrami εξέτασε μια πιθανή έκρηξη μετασχηματιστή, αλλά δεν βρήκε στοιχεία.

Εξετάζοντας πρόσθετα πλάνα από το αεροδρόμιο, ο διευθυντής παρατήρησε έντομα να πετούν γύρω κατά τη διάρκεια του συμβάντος. Κατά την εξέταση των πιθανών επίγειων εξηγήσεων, η «γρήγορη λευκή γραμμή» που φάνηκε στο video του αεροδρομίου επανεξετάστηκε ως πιθανό να είναι ένα έντομο που προσγειώνεται σε έναν στύλο.

Παρά τις αναφορές για UFO, η Διοίκηση Έκτακτης Ανάγκης της Κομητείας Beltrami, σε διαβούλευση με τη NASA, απέρριψε το περιστατικό ως απίθανο να είναι ιπτάμενος δίσκος.

Πολλά βίντεο και μια «κάμερα πλήρους ουρανού» δεν αποκάλυψαν σημάδια μετεωρίτη, ενισχύοντας το επιχείρημα για ένα επίγειο γεγονός. Ενώ το μυστήριο παραμένει, οι κάτοικοι και οι ειδικοί εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για το ασυνήθιστο ουράνιο φαινόμενο.

(photo: pixabay)


[ad_2]

Source link

Related posts

Αυτός είναι ο λόγος που ακύρωσε τις εμφανίσεις του σήμερα και αύριο

Ο Νίκος Αναδιώτης διαδηλώνει κατά του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια

EL – Η απλή άσκηση δημοτικού που «πονοκεφάλιασε» τους χρήστες στο διαδίκτυο

Αφήστε ένα σχόλιο