AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Play Out Super League 2: Μεγάλες νίκες για Ηρακλή και Αναγέννηση Καρδίτσας

[ad_1]

Μεγάλες νίκες για Ηρακλή και Αναγέννηση Καρδίτσας επί των ΠΑΟΚ Β’ (2-1) και Αιολικού (0-1) για την 4η αγωνιστική των Play Out της Super League 2.

Ο Ηρακλής και η Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν οι κερδισμένοι στην 4η αγωνιστική των Play Out του Βορείου Ομίλου της Super League 2. Ο «γηραιός» επικράτησε στην Χαλάστρα του ΠΑΟΚ Β‘ με 2-1, ενώ οι Καρδιτσιώτες νίκησαν εκτός έδρας τον Αιολικό με 1-0. Χαμένοι και οι δύο στο Κοζάνη – Καμπανιακός (2-2)

Ηρακλής – ΠΑΟΚ Β 2-1

Σημαντική νίκη στην μάχη που δίνει για την σωτηρία του πέτυχε ο Ηρακλής. Ο «γηραιός» υποδέχθηκε στην Χαλάστρα τον ΠΑΟΚ Β’ και με το 2-1 ανέβηκε στην 1η θέση (6η συνολικά) του Βορείου Ομίλου με 21 βαθμούς, όσους έχουν και οι «ασπρόμαυροι», ξεφεύγοντας 4 από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Κούστα στο 28′. Όμως δεν έμειναν εκεί, καθώς ο Ισνάλντο στο 37′ έκανε το 2-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε και το ημίχρονο, καθώς στο 45′ ο Κούστα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι κρατούσαν άνετα το προβάδισμα, με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν στις καθυστερήσεις να μειώσουν σε 2-1 με τον Δαρέλα, χωρίς όμως να μπορέσουν να κάνουν κάτι παραπάνω με το 2-1 να μένει ως το τέλος.

Σκόρερ: 28′ Κούστα, 37′ Ισνάλντο – 90+3′ Δαρέλας

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Παλαβράκης, Βιτλής, Πατράλης, Σπυρίδης (82′ Χειρίτραντας), Ισνάλντο (82′ Νεοφυτίδης), Σιούτας, Έμπο, Γκερμούς (65′ Αρόγιο), Κούστα (53′ Κουντουριώτης), Χρουσιέλ, Γκμπενιόν.

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Φίλων (30′ λ.τ Γκούμας), Σελιμάι (52′ λ.τ Μανωλιούδης), Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Σνάουτσνερ (46′ Γρόσδης), Σπυράκος (70′ Μπράντονιτς), Δαρέλας, Τσοπούρογλου, Σαποβάλοφ (70′ Πανίδης).

[ad_2]

Source link

Related posts

Ίντερ – Σαλερνιτάνα 4-0: «Πάτησε» τους ουραγούς και… εκτοξεύτηκε στο +10 (vid)

Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου: Η αποστολή στην συγχρονισμένη κολύμβηση

Με κάποιες θα κλείσεις τα μάτια σου: Οι χειρότερες και καλύτερες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης φέτος

Αφήστε ένα σχόλιο