AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

«Συναγερμός σε Βερολίνο και Μόναχο»! Σενάριο φρίκης: Εφημερίδα οδηγεί στον Τρίτο Παγκόσμιο


Περιγράφουν την περίπτωση πολεμικής σύρραξης με τους Ρώσους σε γερμανικές πόλεις για να πείσουν πως η Ρωσία πρέπει να χάσει!!! Το κλίμα θυμίζει έντονα την περίοδο πριν τον Δεύτερο Παγκόσμιο….

Η γερμανική εφημερίδα «Die Zeit» περιγράφει κανονικότατο σενάριο σύγκρουσης Γερμανία-Ρωσίας για να πείσει τους αναγνώστες της στο τι πρέπει να γίνει!

Όπως αναφέρει, το γερμανόφωνο Russia Today:

«Είναι ένας από τους μεγαλύτερους πολεμοκάπηλους της Γερμανίας. Κάθεται αναπαυτικά στις πολυθρόνες των γερμανικών talk show και δεν αποφεύγει κανένα αίτημα συνέντευξης: ο πολιτικός επιστήμων Carlo Masala. Ο Masala εργάζεται με μερική απασχόληση ως καθηγητής στο Πανεπιστήμιο των Ομοσπονδιακών Ενόπλων Δυνάμεων στο Μόναχο. Η κύρια δουλειά του είναι προπαγανδιστής. Το σημαντικότερο μέλημά του αυτή την στιγμή: να επιτρέψει στην Ουκρανία να πετύχει μια νίκη επί της Ρωσίας μέσω της γερμανικής υποστήριξης. Ο Masala βασίζεται ρητορικά στην διάδοση του φόβου. 

Σε άρθρο για την εβδομαδιαία εφημερίδα Die Zeit, η Masala και ο Nico Lange σκιαγραφούν τον κίνδυνο μιας ρωσικής επίθεσης στην ΕΕ. Ο Λανγκ είναι επίσης πολεμοχαρής. Εργάζεται για την εκστρατεία ανάκαμψης της Διάσκεψης για την Ασφάλεια του Μονάχου, η οποία στοχεύει να κάνει τη στρατιωτικοποίηση και την συγκρουσιακή πολιτική της Γερμανίας πιο ευχάριστες και εύηχες για τους Γερμανούς. Η θετική διατριβή των Masala και Lange είναι: Εάν πέσει η Ουκρανία, η Ρωσία θα μπορούσε να απορροφήσει ολόκληρη την ΕΕ. 

Οι σειρήνες ουρλιάζουν. Ήχοι προειδοποίησης κινητών τηλεφώνων χτυπούν χιλιάδες φορές. Συναγερμοί στο Μόναχο, την Φρανκφούρτη και το Βερολίνο. Πύραυλοι κρουζ και σμήνη drones διεισδύουν στον γερμανικό εναέριο χώρο. Γερμανοί στρατιώτες έχουν επίσης εμπλακεί σε πυροβολισμούς στα κράτη της Βαλτικής εδώ και μέρες. Ως απάντηση στις ρωσικές επιθέσεις εκεί, το ΝΑΤΟ ξεκίνησε μια υπόθεση βοήθειας βάσει του άρθρου 5. Η Ρωσία απάντησε με πυραύλους. […]
Ακούγεται υπερβολικό; Όχι! Εάν ο Βλαντιμίρ Πούτιν κερδίσει τον επιθετικό του πόλεμο, αυτό το σενάριο είναι ρεαλιστικό”
,
γράφουν!!!

Έπειτα, συνεχίζουν να δημιουργούν το σενάριο φρίκης τους, ο ελεύθερος δυτικός κόσμος πέφτει και οι απολυταρχίες αναλαμβάνουν. Επομένως, σύμφωνα με τους συντάκτες του κειμένου, η Ουκρανία πρέπει να συνεχίσει να εφοδιάζεται με όπλα και να υποστηρίζεται οικονομικά. Πρέπει να θριαμβεύσει επί της Ρωσίας, διαφορετικά ο κόσμος θα ερημωθεί! 

Η επίθεση του Πούτιν στοχεύει στην ευρωπαϊκή τάξη ασφαλείας, ισχυρίζονται οι Lange και Masala, παραπλανώντας έτσι τους αναγνώστες τους. 

«Εάν θέλουμε να σώσουμε τον κόσμο που γνωρίζουμε, πρέπει να συνεργαστούμε με την Ουκρανία για να αποκρούσουμε την επίθεσή του [του Πούτιν]. Η ανταμοιβή γι’ αυτό θα άξιζε περισσότερο από την προσπάθεια. Η ρωσική ήττα από το ΝΑΤΟ θα έδινε στην Γερμανία και την Ευρώπη μια ώθηση στην ασφάλεια, την ευημερία και την παγκόσμια θέση. Ταυτόχρονα, η ήττα του Πούτιν και, ως εκ τούτου, η προβλέψιμη πτώση του θα άνοιγε ευκαιρίες για έναν μελλοντικό ειρηνικό και εποικοδομητικό ρόλο για την Ρωσία στην Ευρώπη. Από αυτή την άποψη, είναι μια ήττα για την Ρωσία στην Ουκρανία και προς το συμφέρον της Ρωσίας και της κοινωνίας της», καταλήγουν σε ένα σενάριο που θυμίζει έντονα την περίοδο πριν τον Δεύτερο Παγκόσμιο.

photo freepik


Source link

Related posts

EL – Σειρήνες στη ρωσική πόλη Belgorod

Δεν έφυγαν ούτε ξένοι, ούτε τραυματίες από τη Λωρίδα της Γάζας χθες, σύμφωνα με Παλαιστίνιο αξιωματούχο

Κινούμαστε προς την ορθή κατεύθυνση-Έρχεται το ελληνικό μη επανδρωμένο υποβρύχιο μέσω προγράμματος ΦΑΙΑΞ

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο