AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Άρης: Ο Μάντζιος απέφυγε τις αλλαγές στην 11αδα, νέο πρόσωπο ο Μενέντες

[ad_1]

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε αντίθετος της σκέψης των πολλών αλλαγών στο αρχικό σχήμα καθώς ο Τζόναταν Μενέντες είναι τοι μοναδικό νέο πρόσωπο στην 11αδα του Άρη για τον αγώνα (20:15) με τον Ατρόμητο στο «Κλ. Βικελίδης».

Το βασικό ερώτημα αφορούσε τον ποδοσφαιριστή που θα αγωνιστεί πίσω από τον Λορέν Μορόν και γι’ αυτόν τον ρόλο ο 54χρονος τεχνικός αποφάσισε να παραμείνει στον Μιχάλη Παναγίδη περιμένοντας προφανώς διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό που προηγήθηκε με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πιθανόν στη διάρκεια του αγώνα ο 19χρονος χαφ να εναλλάσσεται στη δεξιά πλευρά με τον Σάπι Σουλεϊμάνοφ ενώ ο Τζόναταν Μενέντες θα καλύψει το αριστερό άκρο της επίθεσης.

Βερστράτε και Νταρίντα διατηρήθηκαν στον άξονα της μεσαίας γραμμής ενώ στην αμυντική τετράδα, ούτως ή άλλως ο έμπειρος τεχνικός δεν είχε επιλογές λόγω της απουσίας τεσσάρων παικτών (σ. σ. Οντουμπάτζο, Ματαρίτα, Βέλεθ και Δεληζήσης) κι έτσι παρέμειναν οι Μοντόγια (δεξιά), Φεράρι (αριστερά) και οι Φαμπιάνο-Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας. Ο Χουλιάν Κουέστα θα αγωνιστεί για 137η φορά σε αγώνα Πρωταθλήματος κι έτσι θα αναρριχηθεί στην 4η θέση των ξένων παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές.

[ad_2]

Source link

Related posts

Ο γάμος της δεκαετίας: Οι 1.200 καλεσμένοι, τα 2.500 πιάτα και οι διάσημοι που θα παρευρεθούν (vid)

ΟΑΣΘ: Για πόσο χρόνο θα προσληφθούν 150 οδηγοί αστικών λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη

Superleague 2: «Μηνυτήρια αναφορά για παράνομη αναμετάδοση του αγώνα Νίκη Βόλου – ΑΕΛ»

Αφήστε ένα σχόλιο