AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ο γάμος της δεκαετίας: Οι 1.200 καλεσμένοι, τα 2.500 πιάτα και οι διάσημοι που θα παρευρεθούν (vid)

[ad_1]

Τα βλέμματα έχει τραβήξει ο γάμος του γιου του πλουσιότερου άνδρα στην Ασία.

Σε μια από τις πιο πλούσιες προγαμιαίες γιορτές, ο Anant Ambani, γιος του Mukesh Ambani, του πλουσιότερου άνδρα της Ασίας με περιουσία 113 δισεκατομμυρίων δολαρίων σύμφωνα με τον Δείκτη Δισεκατομμυριούχων του Bloomberg, πρόκειται να φιλοξενήσει μια επιφανή συγκέντρωση παγκόσμιων επιχειρηματιών, μεγιστάνων της τεχνολογίας και διασημοτήτων στην Ινδία. Η εκδήλωση, η οποία διαρκεί τρεις ημέρες, πραγματοποιείται εν όψει του επικείμενου γάμου του Anant Ambani με τη Radhika Merchant, που σηματοδοτεί την ένωση δύο επιφανών οικογενειών.

Ο πατέρας του Ambani φέρεται να έχει απευθύνει προσκλήσεις σε περισσότερους από 1.200 καλεσμένους, μεταξύ των οποίων προσωπικότητες της τεχνολογίας όπως ο Bill Gates και ο Mark Zuckerberg. Ο κατάλογος των καλεσμένων περιλαμβάνει επίσης ονόματα όπως ο Sundar Pichai της Alphabet και ο Jay Y. Lee της Samsung, γεγονός που καταδεικνύει την ευρεία απήχηση της εκδήλωσης στον επιχειρηματικό κόσμο.

Οι εορτασμοί θα περιλαμβάνουν εμφανίσεις από την Rihanna και τον διάσημο καλλιτέχνη ψευδαισθήσεων David Blaine, αναδεικνύοντας την τάση της οικογένειας να δαπανεί υπέρογκα ποσά για να αποδείξει την δύναμη που έχει.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκινούν με μια γενναιόδωρη χειρονομία από τους Ambani: ένα κοινό δείπνο για 51.000 κατοίκους της περιοχής στο Γκουτζαράτ, που αντικατοπτρίζει την παράδοση της οικογένειας να προσφέρει υπηρεσίες στην κοινότητα κατά τη διάρκεια σημαντικών οικογενειακών περιστάσεων.

Καθώς κορυφώνεται η προσμονή για τον γάμο Ambani-Merchant, οι προγαμιαίες γιορτές αποτελούν όχι μόνο απόδειξη του πλούτου και του κοινωνικού κύρους των οικογενειών, αλλά και της ικανότητάς τους να γεφυρώνουν την παραδοσιακή ινδική φιλοξενία με την παγκόσμια κουλτούρα των διασημοτήτων.

[ad_2]

Source link

Related posts

Νικαράγουα: Πούμα έγραψε ιστορία γεννώντας ένα σπάνιο μικρό αλμπίνο (vid)

Σάκκαρη: «Νιώθω καλά και πιο ήρεμη»

Ευρωεκλογές: Με Δήμα, Αυτιά, Πατουλίδου, Μελέτη και Μπελέρη το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας (vid)

Αφήστε ένα σχόλιο