AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγρίνιο

Αγρίνιο: Παράσταση διαμαρτυρίας Λογιστών-Φοροτεχνικών έξω από τη Δ.Ο.Υ. (εικόνες)


Αγρίνιο: Παράσταση διαμαρτυρίας Λογιστών-Φοροτεχνικών έξω από τη Δ.Ο.Υ. (εικόνες)


Λίγο μετά τις 09:30 το πρωί της Τετάρτης, 22 Νοεμβρίου 2023 οι Λογιστές-Φοροτεχνικοί πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία του Αγρινίου με κατάθεση ψηφίσματος της Ένωσης.

Ως γνωστόν η σημερινή μέρα είναι μέρα ξεσηκωμού ενάντια στο κυβερνητικό νομοσχέδιο της φοροεξόντωσης για τους αυτοαπασχολούμενους και τους ελεύθερους επαγγελματίες όλων των κλάδων και ειδικοτήτων.

Οι Λογιστές απέχουν από κάθε ηλεκτρονική υποβολή ενώ μετά την παρουσία εκπροσώπων στη Δ.Ο.Υ. αναμένεται να παραστούν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Πεζόδρομο της Ι. Σταΐκου στις 10:00.

Όπως, σχολίασε και πριν μερικές μερικές ημέρες με ανακοόινωση που εξέδωσε ο Πρόεδρος των Λογιστών-Φοροτεχνικών Αιτωλοακαρνανίας κος. Τάσος Προβίδας:

«Αποφασίσαμε τη συμμετοχή μας στις κινητοποιήσεις της 22ας Νοεμβρίου, προκειμένου να εκφράσουμε την έντονη αντίδρασή μας στο προωθούμενο φορολογικό νομοσχέδιο που πλήττει καίρια τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους επιστήμονες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ζητώντας την άμεση απόσυρση του και διεκδικώντας τη συμμετοχή των φορέων σε ένα ουσιαστικό διάλογο με στόχο ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα για όλους.

Όχι στην οριζόντια φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών με αναχρονιστικά μέτρα».

Αγρίνιο: Έφυγε από την ζωή ο Χρήστος Κιτσάκης

Related posts

Το ΣΒΑΚ αλλάζει το Αγρίνιο – Οι προτάσεις του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας

aitoloakarnanianews

Θλίψη στα Καλύβια Αγρινίου για την απώλεια του 67χρονου Παναγιώτη Μαλαισιάδα

aitoloakarnanianews

Καθολική αποχή, κατάληψη και «κυνήγι» στο Μητσοτάκη αποφάσισε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αγρινίου

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο