AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αστυνομικο Δελτιο

Ανατροπή στη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου: Τα φυσίγγια προέρχονται από το δικό του όπλο – Newsbomb – Ειδησεις

[ad_1]

Η αστυνομία έχει καλέσει για κατάθεση τα άτομα που αναγράφονταν στο τετράδιο του Μπάμπη Κούτσικου – Πού επικεντρώνονται οι έρευνες

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, καθώς νέα στοιχεία έρχονται στο φως για να δώσουν απαντήσεις στο θρίλερ που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τις έρευνες, τα σκάγια που σκότωσαν τον 31χρονο φέρονται να προέρχονται από την δική του καραμπίνα.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, τα φυσίγγια με τα οποία πυροβολήθηκε ο Μπάμπης προέρχονται από το δικό του όπλο, ενώ άγνωστο παραμένει πώς ο δράστης πήρε το όπλο του 31χρονου και τον πυροβόλησε.

Γνωρίζουμε ότι ο Μπάμπης το μοιραίο βράδυ είχε μαζί του την καραμπίνα του, ενώ στην τσέπη του βρέθηκαν φυσίγγια ίδια με εκείνα που εντοπίστηκαν κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός του. Οι έρευνες των αρχών τώρα επικεντρώνονται στην εύρεση του συγκεκριμένου όπλου.

Την ίδια ώρα ο κατηγορούμενος 50χρονος κρεοπώλης μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ τις επόμενες ημέρες πρόκειται να επιστρέψει στο Μεσολόγγι για συμπληρωματική απολογία.

Κλήθηκαν για κατάθεση άτομα που αναγράφονταν στο τετράδιο του Μπάμπη

Η αστυνομία πάντως έχει καλέσει για απλή κατάθεση άτομα τα ονόματα των οποίων βρέθηκαν στο τετράδιο του Μπάμπη, όχι επειδή θεωρούνται ύποπτοι, αλλά στο πλαίσιο της έρευνας, προκειμένου οι αστυνομικοί να μπορέσουν να καταλάβουν τι έκανε με τα χρήματά του και να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης.

Στο συγκεκριμένο τετράδιο, ο Μπάμπης έγραφε τα ονόματα εκείνων στους οποίους είχε δανείσει χρήματα, ενώ δίπλα στο όνομα έγραφε το ποσό που τους είχε δώσει, πόσα του είχαν επιστρέψει και το υπόλοιπο. Το τετράδιο είχε στο σπίτι και το παρέδωσε στην αστυνομία η μητέρα του.

Με βάση όσα προκύπτουν από το τετράδιο ο 31χρονος φέρεται να είχε δανείσει χιλιάδες ευρώ σε αρκετά πρόσωπα σε βάθος χρόνου.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για το κίνητρο της δολοφονίας του Μπάμπη, ενώ η βεντάλια των ερευνών έχει ανοίξει, με την αρχαιοκαπηλία, το κυνήγι θησαυρού και την τοκογλυφία να έχουν ήδη μπει στο κάδρο.

Δεν αναδεικνύεται εμπλοκή τρίτου ατόμου στη δολοφονία του Μπάμπη

Παράλληλα συνεχίζεται η έρευνα για την ανεύρεση του κινητού τηλεφώνου του θύματος, προκειμένου να αποκτήσουν καλύτερη εικόνα για τις συνομιλίες που είχε ο Μπάμπης με τον βασικό ύποπτο για τη δολοφονία του.

Πάντως σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, δεν φαίνεται να αναδεικνύεται εμπλοκή τρίτου ατόμου στη δολοφονία του 31χρονου, ενώ δεν έχει εντοπιστεί κάποιο άλλο όχημα πέρα από του κρεοπώλη.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε αναφερθεί ότι υπήρχε ισχυρό ενδεχόμενο το έγκλημα να ήταν συμμετοχικό, δηλαδή να εμπλέκονται σε αυτό περισσότεροι του ενός ατόμου, ενώ ο Μπάμπης όπως διαπιστώθηκε έχει δεχθεί μία σφαίρα, η οποία ήταν και μοιραία.

Σε ό,τι αφορά το θέμα των λιρών, εξετάζεται ακόμα από τις αρχές, χωρίς να έχει διαπιστωθεί κάτι προς το παρόν.

Σχετικές ειδήσεις


[ad_2]

Source link

Related posts

Επιχείρηση «ILLUMINATI»: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση πλαστογραφίας και διακίνισης μεταναστών – Newsbomb – Ειδησεις

Λάρισα: Αστυνομικός συκοφαντούσε παντρεμένη – Τα μηνύματα που τον «έκαψαν»

Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων ΕΛ.ΑΣ.: Συνελήφθη αστυνομικός για μαστροπεία

Αφήστε ένα σχόλιο