AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Αντετοκούνμπο: «Ο Ρίβερς μας δίνει κατεύθυνση και αισιοδοξία» (vid)

[ad_1]

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να παρουσιάσουν οι Μπακς στη νίκη επί των Μάβερικς, μιλώντας για τη συμβολή του Ντοκ Ρίβερς και την αμυντική λειτουργία των «Ελαφιών».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρέσυρε τους Ντάλας Μάβερικς, πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του και οδηγώντας τους Μπακς στη νίκη με 129-117, την πρώτη με τον Ντοκ Ρίβερς στην άκρη του πάγκου.

Ο Giannis ήταν κυρίαρχος στο συναπάντημα με τον Λούκα Ντόντσιτς, γεμίζοντας τη stat-line του με 48 πόντους, 18/23 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 6/10 βολές, 6 ριμπάουντ (5-1), 10 ασίστ, πέντε κλεψίματα, ένα μπλοκ και μόλις ένα λάθος στα 40 λεπτά που έμεινε στο παρκέ.

Μιλώντας για τον αγώνα με τους Μαβς, ανέφερε: «Στο πρώτο δωδεκάλεπτο ήμασταν κακοί, δεχτήκαμε εννιά τρίποντα. Στη συνέχεια παίξαμε πολύ σκληρά και κερδίσαμε. Ξέραμε ότι έπρεπε να διώξουμε την μπάλα από τα χέρια του Ντόντσιτς και αυτό λειτούργησε. Πήραμε το μάθημά μας από το ματς στο Πόρτλαντ. Όλα ξεκίνησαν από την άμυνα, όταν λειτουργείς σε αυτό το κομμάτι, θα βρεις ρυθμό και στην επίθεση. Σήμερα πήραμε ενέργεια από την άμυνα και παίξαμε καλό μπάσκετ. Έχουμε άλλα 35 παιχνίδια με έναν προπονητή που μας δίνει κατεύθυνση και αισιοδοξία. Είμαι χαρούμενος που ο Ντοκ Ρίβερς είναι προπονητής μας, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να πετύχουμε κάτι σπουδαίο».

[ad_2]

Source link

Related posts

Ρόμα – Νάπολι 2-0: Ξύλο, αποβολές και επιστροφή στις νίκες

Ολυμπιακός: Ομάρ Ρίτσαρντς η επιστροφή μετά από έναν χρόνο και επτά μήνες! (vids)

Αλμέιδα: «Υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν»

Αφήστε ένα σχόλιο