AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Αντζελίνα Τζολί: Κατηγορεί τον Μπραντ Πιτ για κακοποίηση

[ad_1]

Τελειωμό δεν έχει η δικαστική αντιπαράθεση των Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί, όπου νέες κατηγορίες εκτοξεύονται συνεχώς και νέες αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια.

Ενώ η διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών τους έδειξε να φθάνει σε ένα τέλος, με τον Πιτ να αποσύρει τα δικά του αιτήματα για συνεπιμέλεια, η δίκη για το κτήμα Miraval στη Γαλλία συνεχίζεται. Στο πλαίσιο αυτής της δίκης, οι εκπρόσωποι της Τζολί έριξαν μία νέα κατηγορία-«βόμβα» που αφορά στα οικογενειακά ζητήματα των δύο ηθοποιών.

Συγκεκριμένα, οι δικηγόροι κατηγόρησαν τον Πιτ ότι κακοποιούσε τη σύζυγό του πολύ πριν τον μεγάλο οικογενειακό καβγά στο ιδιωτικό τους αεροπλάνο, που στάθηκε αφορμή για το διαζύγιο των δύο σταρ. «Ενώ το ιστορικό σωματικής κακοποίησης της Τζολί από τον Πιτ ξεκίνησε πολύ πριν από το αεροπορικό ταξίδι της οικογένειας τον Σεπτέμβριο του 2016 από τη Γαλλία στο Λος Αντζελες, αυτή η πτήση σηματοδότησε την πρώτη φορά που έστρεψε τη σωματική του κακοποίηση και στα παιδιά. Η Τζολί τότε τον εγκατέλειψε αμέσως», κατέθεσαν οι συνήγοροι.

Ενας ανώνυμος φίλος του Πιτ, που μίλησε στο περιοδικό «People», αμφισβήτησε, ωστόσο, τους ισχυρισμούς, κάνοντας λόγο για «απόπειρα παραπλάνησης». Οπως είπε: «Αυτό είναι ένα μοτίβο συμπεριφοράς – όποτε υπάρχει μία απόφαση που πηγαίνει εναντίον της άλλης πλευράς επιλέγουν σταθερά να εισάγουν παραπλανητικές, ανακριβείς ή/και άσχετες πληροφορίες ως αντιπερισπασμό. Υπήρξε μια μακρά δίκη για την επιμέλεια που αφορούσε όλο το ιστορικό της σχέσης τους και ένας δικαστής που άκουσε όλα τα στοιχεία εξακολουθεί να του δίνει την επιμέλεια 50/50».

[ad_2]

Related posts

Π. Σκαρμούτσος: Ποιος θα πληρώσει την προχειρότητα και τις αβλεψίες στο έργο του δρόμου Τουρλίδας;

aitoloakarnanianews

Χανιά: Ξεβράστηκε στην ακτή το μοιραίο αεροσκάφος που έπεσε στο Μάλεμε

aitoloakarnanianews

Θεσμικές συναντήσεις του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας 

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο