AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Ελλαδα

Αποχώρησαν από το μπλόκο Πλατυκάμπου οι αγρότες των παρακάρλιων περιοχών | Ειδησεις

[ad_1]

«Καλούμε τον πρωθυπουργό να συναντηθεί με επιτροπή που εκπροσωπεί τους αγρότες ολόκληρης της Θεσσαλίας»

Την αποχώρησή τους από το μπλόκο Πλατυκάμπου γνωστοποίησαν οι αγρότες «Επιτροπή των 180.000 πλημμυρισμένων παρακάρλιων στρεμμάτων», μέσα από ανακοίνωση και επιστολή τους προς τον πρωθυπουργό, ένα 24ωρο αφότου ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πλατυκάμπου, Γιάννης Κουκούτσης, μίλησε για το νέο ραντεβού για τις καταστροφές από τον Daniel για το οποίο δεσμεύθηκε ο πρωθυπουργός.

«Καλούμε με αυτήν την ανοιχτή επιστολή μας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να συναντηθεί με επιτροπή που εκπροσωπεί τους αγρότες ολόκληρης της Θεσσαλίας, τα κτήματα των οποίων έχουν καταστραφεί από τις πλημμύρες» τονίζεται.  

«Η Πανελλαδική επιτροπή των διαμαρτυρομένων αγροτών στη Σίνδο αποφάσισε να συγκροτηθεί 15μελής επιτροπή η οποία θα συναντούσε τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου. Στην επιτροπή, όχι μόνο δεν είχαμε εκπροσώπηση, αλλά τα αιτήματα μας, που πρώτοι εμείς από όλους τους αγρότες στις αρχές Ιανουαρίου είχαμε διατυπώσει, δεν συμπεριελήφθησαν στο βασικό κείμενο των αιτημάτων» επισημαίνεται σε άλλο σημείο.

[ad_2]

Source link

Related posts

Συναντήσεις Μητσοτάκη με αγρότες: «Πάμε με τις καλύτερες προθέσεις» | Ειδησεις

Στους ιερούς ναούς της χώρας διαβάστηκε η εγκύκλιος κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών | Ειδησεις

Πέθανε ο 36χρονος που είχε προφυλακιστεί για τον βιασμό της θετής του κόρης στην Αίγινα | Ειδησεις

Αφήστε ένα σχόλιο