AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Απόλλων: Πρώτο στο «Αμμόχωστος» στη μετά Μιλόγεβιτς εποχή πιο… γεμάτος για την επιστροφή στις νίκες

[ad_1]

Με υπηρεσιακό προπονητή τον Άγγελο Τσολάκη, ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει σήμερα η ώρα 19:00 στο «Αμμόχωστος» τον Οθέλλο Αθηαίνου στο παιχνίδι με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας.

Είναι το πρώτο παιχνίδι του Απόλλωνα στη… νέα σελίδα που έχει γυρίσει, μετά το διαζύγιο με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Τελευταία νίκη για τη Λεμεσιανή ομάδα ήταν απέναντι στην ΑΕΖ Ζακακίου στο «Αμμόχωστος» όταν επικράτησε της ΑΕΖ Ζακακίου με 0-5 για την 8η αγωνιστική.

Από τότε μέχρι και σήμερα ο Απόλλωνας μέτρησε 4 συνεχόμενες ήττες, χωρίς μάλιστα να σκοράρει, και την εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με τον Εθνικό, όπου ήταν και το τελευταίο ματς με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο.

Αν και ο Νίκος Κίρζης μαζί με τον Μάκη Παπαϊωάννου είναι σε συνεχείς επαφές για εξεύρεση του νέου προπονητή που θα πάρει την «καυτή» σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλωνα, δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την ομάδα από το να επιστρέψει στις νίκες απόψε, για να μην χαθεί και άλλο έδαφος από τις ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και από το πρώτο γκρουπ εξάδας.

Με απόντα τον Κολ και με επιστροφές αυτές των Πεϊμπέρνς και Τέκιε, στον Απόλλωνα ευελπιστούν ότι θα μπορέσει η ομάδα να περάσει και απόψε νικηφόρα από το «Αμμόχωστος» όπως είχε πράξει και τότε που είχε κερδίσει για τελευταία φορά μέχρι στιγμής.

[ad_2]

Source link

Related posts

Παπασταθόπουλος: Οριστική συμφωνία με Μπέτις, περνάει ιατρικά την Πέμπτη

Οι αριθμοί που ξεχωρίζουν μετά το τέλος του πρώτου γύρου στην Γ’ Εθνική

ΑΕΚ – Μαρσέιγ: Τα αδέλφια από τη Μικρά Ασία «έσμιξαν» πριν 34 χρόνια

Αφήστε ένα σχόλιο