AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ατλέτικο Μαδρίτης: Νοκ-άουτ για τους επόμενους τέσσερις μήνες ο Κωστής

[ad_1]

Σε επέμβαση υποβλήθηκε ο Ηλίας Κωστής και θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ατλέτικο Μαδρίτης για τους επόμενους τέσσερις μήνες.

Άτυχος ήταν ο Ηλίας Κωστής της Ατλέτικο Μαδρίτης καθώς ένα μυϊκός τραυματισμός στον τετρακέφαλο θα τον αφήσει εκτός αγώνων για τους επόμενους τέσσερις μήνες.

Συγκεκριμένα ο 20χρονος στόπερ πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και θα ξεκινήσει άμεσα την αποκατάσταση για να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. Να θυμίσουμε πως ο Έλληνας αμυντικός έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα (είχε πραγματοποιήσει και το ντεμπούτο σε αγώνα Champions League) και ήταν βασικό μέλος στη δεύτερη ομάδα των Ισπανών.

Ο ίδιος έγραψε στα social media μετά το χειρουργείο: «Κάθε εμπόδιο είναι μια ευκαιρία να μεγαλώσεις. Επιστρέφω σύντομα, με περισσότερο ενθουσιασμό και περισσότερη δύναμη από ποτέ».

Όσο για την Εθνική Ελπίδων, τα επόμενα παιχνίδια είναι στις 22/03 στην έδρα της Λευκορωσίας και στις 26/03 κόντρα στην Ανδόρα, με τον νεαρό αμυντικός να μην προλαβαίνει καμία από τις δύο αναμετρήσεις.


[ad_2]

Source link

Related posts

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν ξεχνάς ποτέ κάποιες αναμνήσεις

Ανέστης στο Gazzetta: «Με ήθελαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, γι’ αυτό πήγα στην ΑΕΚ»

Χανιά: «Μεγάλη ανησυχία για τον ορισμό του Φωτιά στον αγώνα με την Καλαμάτα»

Αφήστε ένα σχόλιο