AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Αυτοκτόνησε τελικά ο δράστης της επίθεσης στη ναυτιλιακή εταιρία του Σπύρου Καρνέση στη Γλυφάδα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 4 ατόμων

[ad_1]

Αυτοκτόνησε τελικά ο δράστης της επίθεσης στη ναυτιλιακή εταιρία του Σπύρου Καρνέση στη Γλυφάδα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τεσσάρων ατόμων. 

Τέσσερις οι νεκροί ανάμεσά τους και ο δράστης που αυτοκτόνησε στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας European Navigation των αδελφών Καρνέση στη Γλυφάδα.

Εκ των νεκρών οι δύο είναι μέλη της οικογένειας Καρνέση, η αδελφή του Μαρία και ο γαμπρός του Αντώνης Βλασάκης, καθώς και ο διευθυντής ασφαλίσεων Κουκουλάρης. Τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι τα πρόσωπα ήταν στόχοι και το μήνυμα εντελώς προσωπικό. Τα κίνητρα παραμένουν αδιευκρίνιστα μέχρι στιγμής, αλλά η εικόνα έχει αρχίσει να διαμορφώνεται.

Ο αυτόχειρας εντοπίστηκε νεκρός στο υπόγειο της ναυτιλιακής εταιρίας. Είχε μάλιστα δίπλα του και την κυνηγετική καραμπίνα με την οποία έδωσε τέλος στη ζωή του

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και δύο γυναίκες, οι οποίες είχαν κρυφτεί και κλειδωθεί σε μια τουαλέτα. Τις απεγκλώβισαν και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, πήγαν και αυτές για τις πρώτες βοήθειες. Δεν έχουν τραυματιστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο σίγουρα θα χρειαστεί να περάσουν εξετάσεις και ψυχολογική υποστήριξη.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Κώστας Παπαδόπουλος, νωρίτερα έγινε η επιχείρηση των ΕΚΑΜ για τη σύλληψη του δράστη που ήταν «ταμπουρωμένος» στον χώρο. Ο δράστης φαίρεταi ήταν ηλικιωμένος, αιγυπτιακής καταγωγής και πρώην εργαζόμενος της εταιρίας.

Τα γραφεία βρίσκονται στην οδό Αρτεμισίου ενώ η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό 20 λεπτά μετά τις 10:00. Λόγω της αστυνομικής επιχείρησης που είναι σε εξέλιξη, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στα εξής σημεία: Λ. Ποσειδώνος και Πλατεία Φλέμινγκ, Λ. Kαραμανλή και Καλυψούς, Aρτεμισίου και Ροντήρη.

Τα γραφεία βρίσκονται στην οδό Αρτεμισίου ενώ η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό 20 λεπτά μετά τις 10:00.

crisismonitor.gr

[ad_2]

Related posts

Άγιοι Ανάργυροι: Τι είπαν οι ψυχίατροι για τον 39χρονο – «Παίζει θέατρο», ξεσπά ο πατέρας της Κυριακής

aitoloakarnanianews

Ο λόγος που μπορεί να πονάει το στομάχι όταν τρώτε μπανάνες

aitoloakarnanianews

«Τουρισμός για όλους 2024»: Ξεκινά την Πέμπτη 14 Μαρτίου η υποβολή αιτήσεων – Δικαιούχοι και κριτήρια

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο