AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Tips

Αυτός είναι ο τρόπος να ξεπαγώσεις τον κιμά και το κρέας

[ad_1]




Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος να ξεπαγώσεις τον κιμά και το κρέας: Θα σου λύσει τα χέρια πραγματικά – Δες πως μπορείς να το κάνεις

Πόσες φορές δεν έχεις γυρίσει βράδυ σπίτι και ενώ θέλεις να μαγειρέψεις το αγαπημένο σου ψητό ή μπιφτέκια, συνειδητοποιείς ότι ξέχασες να ξεπαγώσεις το κρέας; Δεν υπάρχει λόγος να σε πιάνει πανικός και να καταφεύγεις στη λύση του delivery, αφού υπάρχει τρόπος να ξεπαγώσεις το κρέας σε 15 λεπτάκια.

Η μπύρα σας φουσκώνει; Πιθανότατα την σερβίρετε με λάθος τρόπο!

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι πλαστικές σακούλες τροφίμων με αεροστεγές κλείσιμο και ένα κατσαρολάκι με νερό. Τοποθετείς το κατεψυγμένο κρέας στα πλαστικά σακουλάκια και το σφραγίζεις.

Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος να ξεπαγώσεις τον κιμά και το κρέας!

Βάζεις το νερό να ζεσταθεί και όταν φτάσει στους 60οC βάζεις μέσα και τα σακουλάκια με το κρέας, σβήνεις το μάτι και σκεπάζεις με το καπάκι της κατσαρόλας. Σε 15 λεπτά περίπου το κρέας έχει ξεπαγώσει!

Τσάι από χρυσάνθεμα: Χαλαρώνει και προστατεύει

Για τον κιμά πάλι, ιδανικά πριν τον καταψύξεις τον χωρίζεις σε μικρότερες μερίδες, τα πιέζεις να λεπτύνουν σαν πλάκες και τα τυλίγεις με διάφανη μεμβράνη. Ο κιμάς σε πλάκες ξεπαγώνει απίστευτα γρήγορα συγκριτικά με την κλασική μεγάλη μάζα που είναι όταν το αγοράζεις από το κρεοπωλείο.

ΠΗΓΗ







[ad_2]

Source link

Related posts

Προσοχή στο καρδιακό σύνδρομο των γιορτών

Μπαχαρικό «εχθρός» του κνησμού και της ξηρότητας

Πήρε εξιτήριο από το Δαφνί ο Σταμάτης Γαρδέλης

Αφήστε ένα σχόλιο