AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Ηλιούπολη: Δυνατή κίνηση με Γιάννου λίγο πριν το 2024

[ad_1]

Λίγες ώρες πριν μπούμε στο 2024, η Ηλιούπολη προχώρησε σε μία δυνατή μεταγραφή καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Απόστολο Γιάννου.

Αν και έχουν μείνει λίγες ώρες πριν μπούμε στο 2024, η Ηλιούπολη ολοκλήρωσε μία μεταγραφή που την ανεβάζει επίπεδο καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Απόστολο Γιάννου.

Ο 33χρονος φορ επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από δύο χρόνια όταν άφησε τον ΟΦΗ για να πάει στην Αυστραλία και στην Μακάρθουρ.

Ο 12 φορές διεθνής με την Αυστραλία επιθετικός έχει ένα αρκετά καλό βιογραφικό καθώς έχει αγωνιστεί με τα χρώματα των Απόλλωνα Καλαμαριάς, Καβάλας, Εθνικό, ΠΑΟΚ, Πλατανιά, Πανιώνιου, Αστέρα Τρίπολης, Γκουανγκζού, ΑΕΚ Λάρνακας και ΟΦΗ πριν φύγει για την Αυστραλία και την Μακάρθουρ και έπειτα στην Ινδία στην Κεράλα Μπλάστερς.

Αξιοσημείωτο δε πως όταν πήγε από τον Αστέρα Τρίπολης στην Κίνα, κόστισε συνολικά 2,5 εκατ. ευρώ αποτελώντας μέχρι και σήμερα την πιο ακριβή πώληση των Αρκάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λίγο πριν αλλάξει η χρονιά η διοίκηση της ΠΑΕ Ηλιούπολη ανακοινώνει την απόκτηση του πολύπειρου διεθνούς επιθετικού, Απόστολου Γιάννου!

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!»

[ad_2]

Source link

Related posts

ΑΕΛ – Λεβαδειακός 2-2: Με Buzzer Beater στο 90+5′ δεν χάνει την άνοδο ο Λεβαδειακός (vids)

Αυτή είναι η πιο συχνή αιτία που κόβονται οι υποψήφιοι οδηγοί – Η λίστα με τις top 5 αποτυχίες

Μπαρτσελόνα – Νάπολι, Τσάβι: «Δεχθήκαμε άδικη κριτική, μάς έλεγαν… κλόουν του Champions League»

Αφήστε ένα σχόλιο