AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Βόκολος: «Σημαντικός ο χαρακτήρας και η νοοτροπία, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου»

[ad_1]

Το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του έπλεξε ο Λεωνίδας Βόκολος με τον προπονητή της Λαμία να λέει μεταξύ άλλων πως είναι περήφανος γι’ αυτούς.

Σαρωτική η Λαμία επικράτησε με 4-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» και έπιασε εξάδα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Λεωνίδας Βόκολος μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε τα εξής: «Για άλλο ένα ματς θέλω να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια, έδειξαν χαρακτήρα και για ‘μενα είναι σημαντικός ο χαρακτήρας και η νοοτροπία μίας ομάδας. Παίζουν πάντα για το καλύτερο και δεν μπορώ παρά να είμαι περήφανος γι’ αυτά.

Γνωρίζαμε τις δυσκολίες του σημερινού αγώνα και την ανάγκη που είχε ο ΠΑΣ Γιάννινα για βαθμούς. Με όλο τον σεβασμό στον ΠΑΣ, νομίζω ότι θα τα καταφέρει, είναι πλασματική η θέση του.

Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, συνεχίζουμε με κάτω το κεφάλι και κοιτάμε το ματς της επόμενης εβδομάδας με τον Αστέρα».

Για το αν είναι καθρέφτης το γήπεδο για τη βαθμολογική θέση των ομάδων: «Σίγουρα είναι καθρέφτης, αλλά όταν βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση, όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος. Το ξέρω, γιατί το περάσαμε κι εμείς πέρυσι, αλλά ευτυχήσαμε να τα καταφέρουμε. Γνωρίζω την ψυχολογία που έχουν στον ΠΑΣ Γιάννινα. Θέλουν βαθμούς, έχουν βατό πρόγραμμα στη συνέχεια απ‘ όσο ξέρω και στο τέλος θα μπορέσουν επί ίσοις όροις να καταφέρουν αυτά που θέλουν».

Για τη δύσκολη συνέχεια και αν είναι τελικός εξάδας το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: «Δεν θα το έβλεπα σαν τελικό, αν και όλα τα ματς είναι τελικοί με τον τρόπο που τα αντιμετωπίζουμε. Όπως και σε όλα τα άλλα ματς πρέπει να είμαστε σοβαροί. Προσπαθώ να περάσω στα παιδιά ότι δεν υπάρχουν μικρά και μεγάλα ματς, σαφώς με τους πρωτοπόρους είναι πιο δύσκολα, αλλά οφείλουμε να δείχνουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Για το αν θα ενισχυθεί μεταγραφικά και τι θα γίνει με τον Τζανετόπουλου: «Ο Τζανετόπουλος σαφώς και θα παραμείνει, δεν προχώρησε η πρόταση που έγινε ξαφνικά. Μπήκαμε σε μια διαδικασία να το συζητήσουμε, αλλά καταλήξαμε να μείνει. Έχω πίστη στο ρόστερ, μίλησα με τον πρόεδρο και δεν θέλω να κάνουμε 7-8 μεταγραφές και να λέμε ότι κάναμε μεταγραφές για να κάνουμε. Θα κοιτάξουμε μόνο αν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό. Πιστεύω σε όλους τους παίκτες του ρόστερ».

Για το πώς βλέπει τον ΠΑΣ Γιάννινα και αν μπορεί να σωθεί: «Σύμφωνα με το πρόγραμμα, αν και είναι σχετικό αυτό, θεωρώ ότι μπορεί και έχει δυνατότητα να μπει στα πλέι άουτ με τη μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή.

Όλα εφικτά είναι, θέλει μία νίκη ψυχολογίας ο ΠΑΣ Γιάννινα που είναι το μεγάλο του πρόβλημα. Τίποτα δεν είναι εύκολο και τίποτα δύσκολο. Εγώ είμαι αυτής της λογικής».

[ad_2]

Source link

Related posts

Τα highlights από τα 50′ του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-1 (vid)

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Μακρόν και ο Εμίρης του Κατάρ… είπαν αντίο στον Μπαπέ

ΑΕΚ: Η διαιτησία είναι κακή, αλλά είναι κακή και η άμυνα | Blog – Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αφήστε ένα σχόλιο