AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Γάλλος πέρασε οκτώ χρόνια συναρμολογώντας 700.000 σπίρτα και το Γκίνες τον έκοψε για αστείο λόγο

[ad_1]

Γάλλος αφιέρωσε οκτώ χρόνια από τη ζωή του για να φτιάξει τον Πύργο του Άιφελ από 700.000 σπίρτα, αλλά το όνομα του δεν γράφτηκε ποτέ στο Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες … επειδή χρησιμοποίησε λάθος τύπο σπίρτων!

Ένας άνδρας αφιέρωσε 8 χρόνια από τη ζωή του, ώστε να κατασκευάσει τον Πύργο του Άιφελ με 700.000 σπίρτα και τελικά τα κατάφερε, όμως δεν μπόρεσε να μπει στο ρεκόρ Γκίνες.

Συγκεκριμένα, την περασμένη εβδομάδα το βιβλίο Γκίνες του έστειλε μια επιστολή που έλεγε ότι χρησιμοποίησε τον λάθος τύπο σπίρτων για να καταρρίψει το ρεκόρ.

«Οι κριτές του βιβλίου Γκίνες έβγαλαν την ετυμηγορία τους, χωρίς να δουν τον πύργο μου στην πραγματικότητα», έγραψε στο Facebook.

Ο Plaud, ένας δημοτικός υπάλληλος, είπε επίσης ότι το Guinness του εξήγησε ότι τα σπίρτα πρέπει να είναι διαθέσιμα στο εμπόριο και δεν μπορούν να κοπούν, να αποσυναρμολογηθούν ή να παραμορφωθούν.

«Καθώς τα σπίρτα δεν ήταν διαθέσιμα στο εμπόριο και δεν αναγνωρίζονταν ως σπίρτα, η προσπάθεια ακυρώθηκε», ήταν η απόφαση του Γκίνες για το θέμα, δήλωσε ο Plaud.

«Είναι απογοητευτικό, αποκαρδιωτικό, ακατανόητο και καθόλου δίκαιο παιχνίδι», δήλωσε ο Richard Plaud, που αδυνατεί να πιστέψει την απόφαση της επιτροπής.


[ad_2]

Source link

Related posts

A1 πόλο: Οριστικά πρώτη η Βουλιαγμένη στον Β’ όμιλο

Πέισερς – Νάγκετς: 109-114: Triple double ο Γιόκιτς και 0/3 η Ιντιάνα με Σιάκαμ (vid)

ΑΕΚ: Ζήτησε να ανοίξει όποιο γήπεδο ανταποκρίνεται ήδη στα μέτρα

Αφήστε ένα σχόλιο