AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αθλητικα

Γιαμάλ: «Αν δεν έπαιζα ποδόσφαιρο και δούλευα ή σπούδαζα θα ήμουν καταστροφή»! (vid)

[ad_1]

Ο Λαμίν Γιαμάλ παραδέχτηκε ότι ήταν πάντα ξεκάθαρος ότι ήθελε να γίνει ποδοσφαιριστής, διαφορετικά «θα ήμουν καταστροφή αν δούλευα ή σπούδαζα».

Ο Λαμίν Γιαμάλ είναι ήδη ένα αστέρι στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ο νεαρός παίκτης της Μπαρτσελόνα συνομίλησε με τον γνωστό streamer XBuyer στο κανάλι του στο Youtube, με τον 16χρονο επιθετικό να εξομολογείται ότι πάντοτε ήθελε να αφοσιωθεί στο ποδόσφαιρο: «Πάντα ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής. Ήταν ξεκάθαρο για μένα, ότι είτε θα αφιερωθώ σε αυτό, είτε επρόκειτο να γίνω καταστροφή δουλεύοντας ή σπουδάζοντας. Το τελευταίο μου… άριστα ήταν στην πέμπτη χρονιά του δημοτικού».

Παρά το νεαρός της ηλικίας του ο ταλαντούχος άσος μιλά και για το… μέλλον του: «Θα παντρευτώ πριν το κάνει ο Φέρμιν. Θα παντρευτώ στα 26».

«Ο Πέντρι είναι ο τερματοφύλακάς μου στο ποδοσφαιράκι, ο Οριόλ Ρομέου είναι ο καλύτερος, ήμουν πρώτος, μέχρι να έρθει», ανέφερε για τον εσωτερικό… ανταγωνισμό εκτός αγωνιστικού χώρου και αποκάλυψε τι ώρα σηκώνεται τώρα που μένει στη Λα Μασία: «Ξυπνάω 15 λεπτά νωρίτερα και πηγαίνω στην προπόνηση».

Τέλος, παραδέχτηκε ότι πάντα σκεφτόταν για τον συμπαίκτη του Πάου Κουμπαρσί πως επρόκειτο να φτάσει στην πρώτη ομάδα πολύ σύντομα.

[ad_2]

Source link

Related posts

Ατλέτικο Μαδρίτης: Νοκ-άουτ για τους επόμενους τέσσερις μήνες ο Κωστής

ΟΦΗ: Στην Εθνική Ισραήλ ο Γκλάζερ, παίζει κόντρα στην Ισλανδία του Θοράρινσον

Καμαρά: «Όλοι δείξαμε πως θέλαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο από το ματς»

Αφήστε ένα σχόλιο