AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Εθνικα

Γιατί η Αλεξ/πολη έγινε χθες θέμα στη Ρωσία;;; vid

[ad_1]

Δεν αφήνουν να πέσει τίποτα κάτω οι Ρώσοι.

Πόσο μάλλον όταν αυτό αφορά άμεσα ή έμμεσα την ίδια τους την ασφάλεια, καθώς η Αλεξανδρούπολη, με την πρόσβαση που έχουν αποκτήσει εκεί οι ΗΠΑ, παίζει πλέον καταλυτικό ρόλο στον πόλεμο της Ουκρανίας!

Κι αυτό οι Ρώσοι το ξέρουν και έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους σε ένα σημείο από όπου de facto οι ΗΠΑ ξεφορτώνουν τόνους πολεμικού υλικού για την Ανατολική Ευρώπη.

Η χθεσινή διαμαρτυρία κατοίκων και τοπικών πολιτικών φορέων πάνω σε αμερικανικά τεθωρακισμένα που προορίζονταν για Βουλγαρία (και από εκεί πιθανότατα για Ουκρανία!!!) κέντρισε το ενδιαφέρον των ρωσικών μέσων, τα οποία αναπαρήγαγαν και σχετικό βίντεο.

Αναλυτικά τι έγραψαν:

«Μέλη του ΚΚΕ και της οργάνωσης νεολαίας του ΚΝΕ σταμάτησαν ένα τρένο που μετέφερε αμερικανικά τανκς από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης στη Βουλγαρία και το ανάγκασαν να γυρίσει πίσω.

Τα συνθήματα των διαδηλωτών “Η Αλεξανδρούπολη είναι λιμάνι εθνών, όχι ιμπεριαλιστική βάση” και “Δολοφόνοι, πηγαίνετε σπίτι σας” ανάγκασαν το τρένο με το πολεμικό υλικό να υποχωρήσει.

Τα πανό έγραφαν: “Καμία στρατιωτική αποστολή εκτός συνόρων. Να σταματήσει η συμμετοχή της χώρας στους πολέμους ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ. Η ελπίδα βρίσκεται στον αγώνα του λαού”».

φωτο:eurokinissi


[ad_2]

Source link

Related posts

«Δώστε μας οπωσδήποτε Patriot»: Άρχισε να αγχώνεται η παρέα του Ζελένσκι

Μετά την ομιλία Ερντογάν, το Ισραήλ αποσύρει τους διπλωμάτες του από Τουρκία!

Αντιδράσεις για την παρουσία του Γκρίζου Λύκου Φ.Τερίμ στον πάγκο του ΠΑΟ-Τι γράφει ο Λ.Τζούμης

Αφήστε ένα σχόλιο