AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Γ. Βαρεμένος: «Δημοψήφισμα για διαγραφές δεν έχει ξαναγίνει στα παγκόσμια χρονικά»

[ad_1]

Τις καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σχολίασε ο Γιώργος Βαρεμένος έπειτα από την επεισοδιακή πρώτη ημέρα της Συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

«Το δημοψήφισμα για τις διαγραφές δεν υπάρχει στα παγκόσμια χρονικά», είπε το στέλεχος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για την πρόταση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, μιλώντας σε εκπομπή του Open Beyond. «Αφού οι άνθρωποι φεύγουν τι νόημα έχει το δημοψήφισμα;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρεμένος.

«Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για μια πορεία διάλυσης του κόμματος. Ο Πρόεδρος λέει ότι ”θα έχω αδιαμεσολάβητη επαφή με τον λαό και ότι σας καλώ να δουλέψετε και αν πάρετε καλο βαθμό θα ανταμειφθείτε”, δεν το είπε έτσι ακριβώς αλλά αυτό εννοούσε. Δε νομίζω ότι αυτή η λογική οδηγεί σε ενωτικές διαδικασίες τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.», πρόσθεσε ο κ. Βαρεμένος.

«Ελπίζω ότι όλο αυτό το πράγμα που από δράμα πάει να εξελιχθεί και σε φαρσοκωμωδία, να είναι οι οδύνες ενός τοκετού. Δεν ξέρει αν θα είναι ένας φυσιολογικός τοκετός. Αλλά δεν μπορώ να αντλήσω αλλιώς αισιοδοξία», δήλωσε επίσης ο κ. Βαρεμένος.

[ad_2]

Related posts

Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών: Εκδήλωση προς τιμή του πρώην διευθυντή & Αιτωλοακαρνάνα,Χαράλαμπο Ναούμη

aitoloakarnanianews

Φορολογικές δηλώσεις: Στο δίχτυ της εφορίας έξοδα, καταθέσεις και επενδύσεις

aitoloakarnanianews

Δωρεάν rapid tests για την Αιτωλ/νία στις 11 Μαρτίου

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο