AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Αγρίνιο

“Διόσκουροι” : “Η Ήπειρος κι ο κόσμος” το Σάββατο 20 Ιανουαρίου

[ad_1]

“Διόσκουροι” : “Η Ήπειρος κι ο κόσμος” το Σάββατο 20 Ιανουαρίου


Το Σάββατο 20 Γενάρη οι “Διόσκουροι” φιλοξενούν ένα πρωτοποριακό σχήμα από τον Παρακάλαμο του Δήμου Πωγωνίου της Ηπείρου. Με ισχυρή έδρα στη Βυζαντινή , Δημοτική παράδοση της Ηπείρου ο Γιάννης Χαλδούπης , ένας πραγματικός βιρτουόζος του κλαρίνου και οι Moucliomos , αναπτύσσουν το είδος σε αλληλεπίδραση με τη σύγχρονη μουσική.

Jazz αυτοσχεδιασμοί , blues δρόμοι , rock ρυθμοί συνδυάζονται με το δημοτικό μας τραγούδι σε ενιαίο σύνολο , από αριστοτέχνες του είδους.

Ο Γιάννης Χαλδούπης υπήρξε για χρόνια πρέσβης της δημοτικής μας παράδοσης με συναυλίες σε όλη την Ευρώπη , ανοίγοντας έναν δημιουργικό διάλογο του παρελθόντος με τα σύγχρονα ρεύματα.

Θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους τους φίλους και τις φίλες της καλής μουσικής και της παράδοσης. Κλαρίνο  κιθάρα , πιάνο και κρουστά.

Στην αναπόφευκτη είσοδο των 10 e περιλαμβάνεται ως παροχή μια υπέροχη παραδοσιακή σούπα λαχανικών από τα βουνά του Παρακάλαμου την οποία θα επιμεληθεί μαζί με την κουζίνα ο Γιάννης Χαλδούπης. Πέρα από εξαιρετικός μουσικός και κατασκευαστής παραδοσιακών οργάνων είναι και λάτρης και υπερασπιστής του Ηπειρώτικου ορεινού οικοσυστήματος.

Για την γρηγορότερη εξυπηρέτηση των φίλων, το menu  θα προσαρμοστεί σε τρείς πιατέλες συντροφιάς . Κρεατικών με 6 παρασκευές τοπικών παραγωγών – Ψητών και παναρισμένων λαχανικών και πιατέλα τυριών με φρούτα και ξηρούς καρπούς.

Ποτό απλό 6 e

Special 12άρια , 18 άρια από 7 e

Για τιμές φιάλης ,σε επικοινωνία με τον χώρο.

Τηλέφωνο κρατήσεων 6974473540

ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ

Α Πάροδος Μεσσολογίου , Αγρίνιο.


[ad_2]

Related posts

Δήμος Αγρινίου: Να κλείσει «τρύπες» μέσω κινητικότητας – Αίτημα για 25 κενές οργανικές θέσεις

aitoloakarnanianews

Στα 600 ευρώ το λίτρο η τιμή του πραγματικά άθερμου αγριέλαιου.

aitoloakarnanianews

Μοτοσικλετιστές από όλη την Ελλάδα στο Αγρίνιο για το πρώτο συνέδριο της Ομοσπονδίας τους (εικόνες)

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο