AITOLOAKARNANIANEWS.GR
Δυτικη Ελλαδα

Δυναμικό ξεκίνημα για το νέο Δ.Σ της Ένωσης Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας

[ad_1]

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης το νέο Δ.Σ της Ένωσης Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας  όπου παρουσιάστηκαν τα προβλήματα του κλάδου αλλά και οι πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Παρών στη συνέντευξη τύπου ήταν και  ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Χρήστος Κωστακόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στα τεκταινόμενα της θητείας   ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του νέου Δ.Σ

Στη συνέχεια ο νέος πρόεδρος Βασίλης Τσάρκος αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την ανταπόκριση στο κάλεσμα της Ένωσης σημείωσε ότι στόχος του νέου Δ.Σ είναι η ανάπτυξη της περιοχής αλλά και της τουριστικής κίνησης, ζητήματα που είναι συνιφασμένα και με τον τουριστικό κλάδο και την ανάπτυξή του. Σημείωσε πως ο νομός είναι πολύ πίσω σε υποδομές και προανήγγειλε  παρεμβάσεις σε κυβερνητικό και αυτοδιοικητικό  επίπεδο για την βελτίωση και επίλυσης των προβλημάτων και προώθησης ζητημάτων που θα βελτιώσουν την εικόνα του τόπου μας.

Στάθηκε ιδιαίτερα στην προσπάθεια που θα καταβάλλει το νέο Δ.Σ για μεγαλύτερη συμμετοχή Ξενοδόχων στην Ένωση Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας αφού  τα μέλη αριθμούν μόλις τα 17 από τα 100 συνολικά στην Αιτωλ/νία. Κληθείς να σχολιάσει τις υφιστάμενες κλίνες υπογράμμισε ότι είναι ικανοποιητικές για την περιοχή ενώ υποστήριξε για τις ιχθυοκαλλιέργειες που εκτίνονται στα δυτικά παράλια ότι μπορούν να συνυπάρξουν με τον τουρισμό!

 Ακολούθησε δεξίωση προς τιμή των εκπροσώπων των μέσων ενημέρωσης και δόθηκε η δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων με τα Μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

[ad_2]

Related posts

Συνάντηση Σάκη Τορουνίδη με τον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα στο Δημαρχείο Αμφιλοχίας

aitoloakarnanianews

Με επιτυχία η άσκηση επιχειρησιακής ετοιμότητας και μερικής εκκένωσης του νοσοκομείου Αγρινίου σε περίπτωση σεισμού

aitoloakarnanianews

Κατώτατος μισθός: «Παζάρι» για την αύξηση – Δείτε που θα κυμανθεί

aitoloakarnanianews

Αφήστε ένα σχόλιο